Par 2,4 miljoniem eiro modernizēta Ziemeļkurzemes slimnīcas Diagnostikas nodaļa

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Noslēdzies Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas Diagnostikas nodaļas modernizācijas posms, kas ļaus uzlabot izmeklējumu kvalitāti un ieviest jaunus pakalpojumus, aģentūru LETA informēja SIA "Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca" sabiedrisko attiecību speciāliste Viola Grinvalde.

Diagnostikas nodaļas modernizācijā Ventspils un Talsu filiāles slimnīcās ieguldīti aptuveni 2,4 miljoni eiro, no tiem 85% Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums, 9% valsts budžeta līdzekļi un 6% Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas finansējums.

Diagnostikas nodaļas modernizācijas pirmās kārtas noslēgums pavēris jaunas diagnostikas iespējas radiologu un citu specialitāšu ārstiem. Diagnostikas nodaļas modernizācija procesā nomainītas vairākas jaunākās tehnoloģijas medicīniskās iekārtas Ventspils slimnīcā - magnētiskās rezonanses iekārta, digitālā mamogrāfijas iekārta, rentgenogrāfijas iekārta, ultrasonogrāfijas iekārta un endoskopijas iekārta.

Papildus diagnostiskajām iekārtām šogad projektā iegādātas arī operāciju iekārtas - laparoskops Talsu filiāles slimnīcai, bet Ventspils slimnīcai - anestēzijas iekārta operāciju blokam un autoklāvs un mazgāšanas iekārta sterilizācijas nodaļai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu