"Philip Morris Latvia" apgrozījums pērn pieauga par 3,4%

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Tabakas produktu tirgotājas SIA "Philip Morris Latvia" pagājušajā gadā strādāja ar 51,532 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 3,4% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa samazinājās par 32,6% - līdz 529 289 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka pērn vietējā tirgū kompānija turpināja sadarbību cigarešu realizācijā ar biznesa partneriem "Sanitex", mazumtirgotāju "Maxima Latvija", "Rimi Latvia", Latvijas Neatkarīgo tirgotāju kooperāciju, firmu "Madara 89" un "Cirkle K Latvia".

Aizvadītajā gadā kompānija paplašināja produktu klāstu "L&M" un "Chesterfield" produktu līnijās.

"Philip Morris Latvia" vadība prognozē, ka uzņēmuma darbība 2018.gadā būs veiksmīga. Būtiskāk kompānijas darbību ietekmēs tās attīstība vietējā tirgū, kā arī legālas izcelsmes produktu pieprasījuma pieaugums.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka 2016.gadā "Philip Morris Latvia" strādāja ar 49,83 miljonu eiro apgrozījumu un 785 428 eiro peļņu.

"Philip Morris Latvia" ir reģistrēta 2000.gadā un kompānijas pamatkapitāls ir 201 924 eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Šveices kompānija "Philip Morris S.A.". Kompānijas pamatdarbība ir tabakas izstrādājumu vairumtirdzniecība.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu