Policisti steidz palīgā sievietei, kura mājās dzemdējusi mazuli

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: pixabay.com

Rīgas pašvaldības policijas (RPP) darbinieki aizvadītajā svētdienā Purvciemā palīdzēja sievietei, kura mājās piedzemdēja mazuli, liecina RPP ieraksts sociālajā tīklā "Facebook".

Ierakstā skaidrots, ka 23.septembrī, plkst.6.27, RPP Vidzemes pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Purvciemā, kur Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekiem bija nepieciešama palīdzība saistībā ar mazgadīgu bērnu nogādāšanu drošā vidē.

Notikuma vietā sastaptie mediķi pastāstīja, ka sniedz palīdzību sievietei, kura mājās piedzemdējusi mazuli. Ārsti skaidroja, ka jauno māmiņu ar mazuli nepieciešams hospitalizēt, bet dzīvoklī paliek divi sievietes mazgadīgie bērni. Turpat mājoklī sastaptas gadu un divus gadus vecas meitenes.

Bērnu māte pastāstīja, ka bērnus var nogādāt pie vecmāmiņas. Radiniece jau esot sazvanīta un informēta par situāciju. Izvērtējot notikuma apstākļus, RPP darbinieki pieņēma lēmumu vecmammu atvest uz meitas dzīvokli pie mazbērniem.

Meitenes tika nodotas vecmāmiņas uzraudzībā, savukārt mediķi bērnu māti ar jaundzimušo nogādāja slimnīcā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu