"Mogo" OHL spēlē izcīna uzvaru pret "Liepāju"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīgas "Mogo" komanda trešdien "Optibet" Hokeja līgas (OHL) čempionāta mačā savā laukumā ar rezultātu 3:2 (1:0, 0:2, 1:0, 1:0) papildlaikā apspēlēja "Liepājas" hokejistus.

"Mogo" pirmajā trešdaļā vadībā izvirzīja Rihards Marenis, bet otrajā periodā liepājnieki vispirms realizēja skaitlisko vairākumu, kad precīzs bija Roberts Štelmahers, bet 21 gadu vecais spēlētājs pēc tam guva vēl vienus vārtus, panākot 2:1 viesu labā.

Pēdējā mača nogrieznī rīdzinieki izlīdzināja rezultātu, jo Artjoms Pankevičs izmantoja iespēju vairākumā. Līdz ar to 60 minūtes noslēdzās neizšķirti, bet uzvarētāja liktenis izšķīrās papildlaikā, kad pēc vienas minūtes un astoņām sekundēm uzvaras vārtus guva pieredzējušais Gatis Gricinskis, nodrošinot "Mogo" uzvaru.

"Mogo" šis bija trešais panākums pēc kārtas, kamēr "Liepāja" cieta piekto neveiksmi tikpat mačos.

Rīgas "Prizma" otrdien OHL līderu spēlē savā laukumā ar 2:1 uzvarēja valsts čempionus "Kurbads" hokejistus.

"Prizma" izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas un piekto sešos mačos, kamēr "Kurbadam" šis bija otrais zaudējums pēdējās trīs spēlēs.

Kopvērtējuma līderpozīcijā ar 16 punktiem sešās spēlēs ir "Prizma", bet tālāk ar 11 punktiem piecos mačos seko "Mogo". Tālāk ar deviņiem punktiem ir "Kurbads", bet aiz labāko trijnieka ar astoņiem punktiem atrodas "Rīga". Piecus punktus četros mačos ieguvusi "Zemgale"/LLU vienība, divus punktus piecās cīņās iekrājusi "Liepāja", kamēr "Lido" hokejisti ir bešā.

OHL regulārajā čempionātā septiņas komandas aizvadīs sešu apļu turnīru, katrai vienībai nospēlējot pa 36 spēlēm. Pamatsacensības noslēgsies 2019.gada 2.martā.

Izslēgšanas mačos iekļūs četras labākās vienības.

Pusfinālu uzvarētāji tiks finālā, kur cīnīsies par zeltu, savukārt trešo vietu ieņems tā komanda, kas ieņems augstāku pozīciju regulārajā turnīrā. Čempionāta uzvarētājkomanda saņems ne tikai Latvijas čempionu kausu, bet arī iespēju pārstāvēt Latviju Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) rīkotajā Kontinentālajā kausā.

Iepriekšējās OHL sezonas finālā "Kurbads" sērijā ar 4-0 uzvarēja "Zemgale"/LLU vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu