Austrālijas futbola kluba treneris Boltam dos iespēju līdz janvārim

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Useins Bolts
Useins Bolts Foto: EPA/LETA

Pasaules sprinta leģendai jamaikietim Useinam Boltam tiks doti pāris mēneši, lai viņš apliecinātu savas prasmes futbolā, atklājis Austrālijas "A-League" kluba Gosfordas "Mariners" treneris Maiks Malvejs.  

Malvejs aģentūrai "Associated Press" atklājis, ka astoņkārtējais olimpiskais čempions nākamo pirmssezonas pārbaudes spēli aizvadīs oktobra vidū, bet Bolta progresu un pienesumu komandai vēros līdz janvārim. 

32 gadus vecais Bolts cer parakstīt pilnvērtīgu līgumu ar "A-League" klubu, bet pagaidām viņš esot visai tālu no augstākā līmeņa spēlētāja prasmēm. Tomēr Jamaikas sprinta karalis esot centīgs. 

"Mariners" jaunās sezonas pirmo maču aizvadīs 21. oktobrī Brisbenā pret "Roar" komandu. 

"Ja varēšu šeit sākt futbolista karjeru, tas man būs ļoti nozīmīgs brīdis," sacīja Bolts. "Tas liecina, ka darbs, ko šeit esmu šeit ieguldījis, patiešām  atmaksājas un treneris varēs justies droši par mani. Viņš redz manu izaugsmi un to, kā esmu ieguldījies."  

Debiju "Mariners" komandas sastāvā Bolts piedzīvoja augusta izskaņā, kad draudzības spēlē pret amatieru komandu "Central Coast Select" laukumā pavadīja noslēdzošās 20 minūtes. Pašā mača beigu daļā viņš bija tuvu vārtu guvumam. 

Bolts darbojies kreisā pussarga un uzbrucēja pozīcijā. 

"Viņam nepieciešams laiks, lai aprastu ar esošo lietu kārtību. Domāju, ka saprātīgus lēmumus varēsim pieņemt ap Ziemassvētku laiku, janvārī. Mēs varēsim novērtēt viņu, vai progresē vai ne. Viņš lēnām iejūtas," norādīja Malvejs.

Jamaikas sprinteris ir pasaules rekordists 100 un 200 metru metru distancē. 100 metrus viņš savulaik veica 9,58 sekundēs, bet divas reizes garāku distanci noskrēja 19,19 sekundēs.

Bolts sprintera karjeru noslēdza pēc pagājušā gada pasaules čempionāta. Viņš ir astoņu olimpisko zelta medaļu un 14 pasaules čempionāta medaļu īpašnieks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu