"Lauku sētas" Ingars nespēj izturēt spriedzi un pats pamet šovu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien, 27. septembrī, LNT šovā "Lauku sēta" risinājās spraigi notikumi, kuros neiztika bez ķīviņiem, puņķiem un asarām. Dalībnieki ir novesti tik tālu, ka gatavi paši pamest šovu, ko arī izbalsošanas laikā izdarīja pilsētnieks Ingars.

"Lauku sētā" darbs dzen darbu - dalībniekiem jāveido akmensdārzs, bet jāpabeidz arī iekavētā šķūņa būvniecība. Darbu ir tik daudz, ka dalībnieki guļ tikai dažas stundas diennaktī. Ingars teju pat iemieg strādājot, neraugoties uz to, ka ir iecelts par brigadieri, turklāt vīri atzīst, ka Ingars māk skaisti runāt, bet darbi viņam nesokas tik raiti. 

Ar pavāra darbu ir neapmierināti visi dalībnieki, un sākas boikots pret Aijas pagatavoto ēdienu. Vairāki dalībnieki redzējuši, kā Aija knibina sev kāju nagu melnumus un pēc tam ar tādām pašām rokām griež kartupeļus, ēdienā tiek atrasti mati, mērce garšojot pēc tapešu līmes.

Dalībnieki atzīst, ka Aija ir ļoti nevīžīga, tādēļ cerības, ka Aija varētu būt laba saimniece virtuvē, ātri pagaist. Pavāri mainās kā zeķes, taču arī Dzintara pagatavotais neatbilst dalībnieku vēlmēm, jo tiekot pasniegts trīs dienas sastāvējies ēdiens. Visi ir nikni un badā, tāpēc saimnieki nolemj paši pagatavot pusdienas. Saimnieku gatavotās pusdienas visi slavē un ēd pilnām mutēm, bet nedēļas pavāriem - kauns un negods. 

"Lauku sētā" turpinās lielā kašķēšanās, bļaustīšanās un apvainojumi - visi nostājušies pret Aiju, kura pat tiek nodēvēta par "Lauku sētas" prostitūtu. Aija neiztur, pamet guļamvietas zonu un iet nakšņot saimnieka vecajā mašīnā. Kurš no dalībniekiem slodzi lauku sētā vairs nevarēs izturēt?

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu