Aizkavējies pasažieris Dublinas lidostā skrien pakaļ lidmašīnai; viņu aiztur policija (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PA/Scanpix

Policija Īrijas galvaspilsētas Dublinas lidostā ceturtdienas rītā aizturējusi kādu vīrieti, kurš izkļuvis no lidostas termināļa un skrējis pakaļ lidmašīnai, kliedzot, lai pilots viņu pagaida, vēsta Lielbritānijas raidsabiedrība BBC.

Incidents notika neilgi pirms plkst.7 pēc vietējā laika, un tajā iesaistīta Īrijas zemo cenu aviokompānijas “Ryanair” lidmašīna, kas gatavojās izlidot uz Amsterdamu.

Pirms izskriešanas no termināļa vīrietis klaudzinājis pa termināļa logu, tādējādi cenšoties pierunāt lidostas darbiniekus neļaut lidmašīnai sākt izbraukšanu no termināļa.

Neilgi pēc izskriešanas no termināļa aptuveni 30 gadus veco vīrieti aizturēja lidostas policija.

“Ryanair” reiss uz Amsterdamu beigās izlidoja ar aptuveni 20 minūšu kavēšanos.

Kā pavēstīja Dublinas lidostas pārstāvji, vīrietis, kurš bija kopā ar kādu sievieti, lidostā ieradās ar nokavēšanos – iekāpšana lidmašīnā jau bija beigusies.

Abi cilvēki mēģināja pārliecināt darbiniekus viņus tomēr ielaist lidmašīnā. Vīrietis kļuvis arvien dusmīgāks, vispirms klauvējis pa termināļa logu, bet beigās viņam izdevies izkļūt no termināļa.

Vīrietim draud apsūdzības lidostas drošības procedūru pārkāpšanā.

Šā gada pirmajos sešos mēnešos Dublinas lidostā apkalpoti 14,7 miljoni pasažieru.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu