Pakaļdzīšanās Vācijā: ar Opel Astra no policijas neaizbēgsi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Svētdienas, 23.septembra priekšpusdienā kādas policijas ekipāžas uzmanību Esenes centrā piesaistīja nepārliecinoši braucošs Opel Astra. Likumsargi vēlējās auto apstādināt, lai pārliecinātos, ka ar vadītāju viss ir kārtībā, taču viņš šādam pavērsienam nebija gatavs un uzsāka bēgšanu.

Pakaļdzīšanās, kādu to pazīstam no kinofilmām, laimīgā kārtā nebija ilga un beidzās bez traģiskām sekām. Tas gan neatbrīvos 42 gadus veco Opel Astra vadītāju no atbildības, jo Esenes policijas patruļauto video reģistrators iemūžinājis, kā vīrietis, cenšoties aizbēgt, vismaz piecus krustojumus šķērso, kad luksoforā deg sarkanā gaisma, nedroši šķērso vairākas gājēju pārejas, rotācijas aplī brauc pretējā virzienā, vienā krustojumā uzbrauc uz ietves, ignorē "ķieģeli" un STOP zīmi.

Kopumā pakaļdzīšanās ilga aptuveni pusotru minūti, bet jau divas minūtes pēc video sākuma Opel Astra vadītājs atrodas ārpus savas mašīnas un tiek gatavots braucienam uz iecirkni. Viņa auto, kā arī policijas spēkrats, pret kuru tas atdūrās, nedaudz vēlāk no notikuma vietas tika aiztransportēti ar evakuatoru.

Par to, ar kādu sodu jārēķinās pārkāpējam, Esenes policija savā Facebook kontā informāciju nesniedz, vien norāda, ka cita starpā tiks pārbaudīts, vai vīrietis pie stūres nebija sēdies apreibinošo vielu ietekmē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu