Ar ballīti un rindām Latvijā sākta jaunākās paaudzes iPhone tirdzniecība (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

28.septembra rītā Latvijā sākās oficiālā jaunās paaudzes iPhone modeļu tirdzniecība. iStyle veikalos pēc iPhone ballītes tirdzniecības centrā Riga Plaza naktī no ceturtdienas uz piektdienu viedtālruņi pieejami no plkst.10, savukārt Latvijas Mobilā Telefona veikalos tirdzniecība sākta plkst.8.

Kaut gan oficiālā viedtālruņu tirdzniecība sākās tikai piektdienas rītā, lielākie iPhone entuziasti šo modeli varēja iegādāties ekskluzīvā ballītē jau naktī no ceturtdienas uz piektdienu modes un izklaides centrā “Rīga Plaza”. Pasākumu apmeklēja arī televīzijas raidījumu un pasākumu vadītājs Aivis Ceriņš, mūziķi Miks Dukurs un Gatis Irbe, dekoratore Baiba Prindule-Rence, radio personības Magnuss Eriņš un Kaspars Breidaks, stiliste Indra Salceviča, komiķis Rūdolfs Kugrēns, kā arī citas sabiedrībā zināmas personas.

Pirmie, kuri izmantoja iespēju iegādāties jauno iPhone Xs, bija Juris Millers un Elīna Plaude. Pasākuma viesu vidū tika izlozēts arī viens laimīgais, kurš dāvanā saņēma jauno iPhone Xs – viedtālruni laimēja Aigars Trušulis.

Tikmēr LMT ziņo, ka jau pirms plkst. 7.00 pie Latvijas Mobilā Telefona klientu centra “Brīvības centrs” Ģetrūdes ielā 12 šā zīmola cienītāji veidoja rindu, lai, centram verot durvis plkst. 8.00, varētu pirmie iegādāties jaunos viedtālruņus.

Foto: Publicitātes foto

Kā skaidro pirmais jaunā Apple viedtālruņa pircējs, kurš iegādājās iPhone Xs Max, šis viņam ir pirmais Apple viedtālrunis. Izvēlēties šā zīmola ierīci viņu pamudinājusi dzīvesbiedres pozitīvā pieredze, lietojot Apple viedtālruni. Tādēļ, lai savā īpašumā iegūtu pašu jaunāko Apple zīmola viedtālruni, viņš vietu rindā pie LMT klientu centra ieņēmis jau pirms 7.00 rītā, kas bijis tālredzīgs lēmums – jau pavisam drīz gaidīt klientu centra atvēršanu ieradušies vēl daudzi citi jauno iPhone modeļu tīkotāji.

Foto: Publicitātes foto

Zināma interese par jaunajiem telefoniem bija vērojama pie tirdzniecības parka Alfa, kur atrodas Apple produkcijas autorizētā izplatītāja Latvijā Euronics veikals. 

“Pagājušajā gadā Euronics pārdeva tā vēsturē vislielāko iPhone modeļu skaitu. Vispieprasītākais bija tieši iPhone X, kam sekoja iPhone 7 un iPhone 8. Arī ar jaunākajiem iPhone modeļiem XS un XS Max paredzam labus pārdošanas rezultātus,” informē Euronics mazumtirdzniecības vadītājs D. Dzenis.

iPhone Xs ir jau divdesmitais modelis iPhone viedtālruņu sērijā - tiek uzskatīts, ka tieši ar šo viedtālruņa modeli iespējams gūt vispilnīgāko iPhone pieredzi. Abi tirdzniecībā nonākušie modeļi - Xs un Xs Max - ir gudrākie un jaudīgākie no visiem Apple viedtālruņiem, turklāt iPhone Xs Max var lepoties ar 6,5 collu lielu ekrānu.

Foto: Publicitātes foto
Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu