Pret "Sočiem" traumas guvuši uzreiz trīs Rīgas "Dinamo" hokejisti

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Miķelis Rēdlihs
Miķelis Rēdlihs Foto: Paula Čurkste / LETA

27. septembra Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē pret HK "Soči" savainojumus guva trīs Rīgas "Dinamo" hokejisti – aizsargs Kristaps Zīle, kā arī uzbrucēji Brendons Makmilans un Miķelis Rēdlihs, no kuriem, visticamāk, neviens nevarēs palīdzēt sestdienas spēlē pret Astanas "Baris" no Kazahstānas, vēsta vienības mājas lapa. 

No savainojumiem joprojām atveseļojas arī aizsargs Uvis Balinskis un uzbrucējs Gints Meija, kuri arī pret "Baris" vēl nespēlēs.

Makmilans un Zīle savainojumus guva jau spēles pret HK "Soči" pašā sākumā – kanādiešu uzbrucējs kādā no spēles situācijām atsvaidzināja iepriekšējo traumu un spēli nespēja pabeigt, bet latviešu aizsargam, bloķējot metienu, ripa neveiksmīgi trāpīja pa kāju, kā rezultātā arī viņš nespēja maču pabeigt.

Savukārt Rēdlihs savainojumu guva spēles izskaņā, kad uzbrukuma zonā viņam neveiksmīgi ar ripu pa ausi trāpīja paša spēlētājs, un hokejists uzreiz tika nodots mediķu aprūpē.

Mačs pret "Baris" komandu "Arēnā Rīga" notiks sestdien plkst. 17. 

Rīgas "Dinamo" četru mājas spēļu sērija:

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" pēc aizvadītām 11 spēlēm ieņem piekto pozīciju. Latvijas vienības kontā ir 13 punkti. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu