Laikraksts: Mourinju atlaišanas gadījumā saņems iespaidīgu kompensāciju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Žuzē Mourinju
Žuzē Mourinju Foto: Reuters/LETA

Anglijas premjerlīgas kluba Mančestras "United" galvenā trenera Žuzē Mourinju postenis pie futbola komandas stūres nav drošs. Vienība nedemonstrē cerēto sniegumu. Arvien aktuālākas kļūst runas par Portugāles speciālista atbilstību ieņemamam amatam. 

Mančestras "United" pagarināja līgumu ar 55 gadus veco Mourinju līdz 2020. gada vasarai, kā rezultātā palielinājusies viņa kompensācija atlaišanas gadījumā. 

Spānijas izdevums AS raksta: ja Mourinju tiks atstādināts no amata, viņš kompensācijā saņems 26 miljonus eiro. 

Mourinju jau ilgāku laiku neslēpj, ka vēlas pastiprināt komandas sastāvu. Viņam esot konflikts ar vairākiem "United" vadošajiem futbolistiem, tostarp francūzi Polu Pogbā. Tāpat treneris vairs nav mīlēts komandas atbalstītāju lokā.

Par "United" galveno treneri Mourinju kļuva 2016. gadā. 

Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā pēc aizvadītām sešām spēļu kārtām "United" ar 10 punktiem atrodas 7. pozīcijā. 

Šajā nedēļā "United" cieta negaidītu zaudējumu Anglijas Līgas kausa trešajā kārtā. Mančestras vienība savā laukumā pēc pamatlaika cīnījās neizšķirti 2:2 (1:0) ar Londonas "Chelsea" leģendas Frenka Lemparda vadīto Anglijas pēc spēka otrās līgas - "Championship" - komandu Dārbi "County", tomēr pēcspēles 11 metru sitienos piedzīvoja neveiksmi ar 7:8.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu