Girgensons izceļas ar 1+1 NHL pārbaudes spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zemgus Girgensons (no kreisās)
Zemgus Girgensons (no kreisās) Foto: AP/LETA

Teicamu sniegumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) pirmssezonas pārbaudes spēlē naktī uz sestdienu (Latvijas laiks) nodemonstrēja latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons. 

24 gadus vecais hokejists izcēlās ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli, palīdzot Bufalo "Sabres" komandai ar 5:4 Kanādas pilsētā Ošavā pieveikt Ņujorkas "Islanders" vienību. 

Girgensons precīzi meta pirmās trešdaļas devītajā minūtē, tobrīd panākot rezultātu 1:1. Otrās trešdaļas sākumā viņš asistēja Keisijam Nelsonam, kurš Bufalo komandu izvirzīja vadība ar 2:1. 

Divus vārtus uzvarētājiem guva Džefs Skiners, bet "Islanders" labā divreiz izcēlās Anders Lī. 

Latvijas uzbrucējs guva savus pirmos vārtus pirmssezonas pārbaudes spēļu ciklā. Viņš darbojās ceturtajā uzbrucēju trijniekā kopā ar Evanu Rodrigesu un Džeisonu Pominvilu. 

Girgensons pērn ar "Sabres" klubu noslēdza līgumu uz diviem gadiem. Bufalo komandā viņš aizvadījis visu savu NHL karjeru jeb piecas sezonas, kuru laikā kopumā 348 spēlēs izcēlies ar 44 vārtiem un 57 rezultatīvām piespēlēm.

Bez Girgensona NHL klubu rīcībā no latviešiem šobrīd ir vēl tikai vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks.

NHL 102. sezona sāksies 3. oktobrī, bet regulārais čempionāts noslēgsies 6. aprīlī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu