Mančestras "City" kļūst par Anglijas premjerlīgas līderi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Mančestras "City" futbolisti sestdien savā laukumā ar 2:0 (1:0) uzvarēja Braitonas un Houvas "Albion" vienību, kļūstot par Anglijas premjerlīgas līderi, jo viņu konkurenti Londonas "Chelsea" un "Liverpool" savā starpā spēlēja neizšķirti 1:1 (1:0).

Mančestriešiem vārtus 29.minūtē guva Rahīms Sterlings, bet 65.minūtē izcēlās Serhio Agvero.

Tikmēr Londonā līdzšinējo līderu duelī "Chelsea" nenoturēja pārsvaru un spēlēja neizšķirti ar "Liverpool". Mājiniekiem 25.minūtē precīzs bija komandas līderis Edens Azārs, bet "Liverpool" no zaudējuma izglābās 89.minūtē, kad izcilu tālsitienu izdarīja Daniels Staridžs, raidot bumbu zem vārtu pārliktņa.

Jāpiebilst, ka abas komandas trešdien tikās arī Anglijas Līgas kausa trešās kārtas spēlē, kad ar 2:1 uzvarēja "Chelsea", kuras rindās arī izcēlās Azārs.

Tikmēr krīze turpinās Žuzē Mourinju trenētajā Mančestras "United" komandā, kas viesos ar 1:3 (0:2) zaudēja Vesthemas "United". Mančestras komanda septiņās spēlēs izcīnījusi tikai desmit punktus, kas ir visu laiku sliktākais komandas starts premjerlīgā.

Vēl vienā mačā Totenhemas "Hotspur" viesos ar 2:0 (2:0) uzvarēja Hadersfīldas "Town", bet Londonas "Arsenal" ar 2:0 (0:0) mājās uzveica "Watford".

Kopvērtējumā Mančestras "City" un "Liverpool" ir pa 19 punktiem septiņās spēlēs, taču augstāk ir mančestrieši, kuriem ir labāks iesisto un ielaisto vārtu rādītājs. Ar 17 punktiem seko "Chelsea", kamēr pa 15 punktiem "Hotspur" un "Arsenal" rēķinā, bet Mančestras "United" ar desmit punktiem ir vien desmitā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu