Talantīgā peldētāja Maļuka labo divus Latvijas rekordus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ieva Maļuka
Ieva Maļuka Foto: AFP/LETA

Talantīgā Latvijas peldētāja Ieva Maļuka šonedēļ Nīderlandē Starptautiskās Peldēšanas federācijas (FINA) Pasaules kausa (PK) posmā labojusi divus Latvijas rekordus 25 metru baseinā.

Maļuka, piedaloties PK posmā Eindhovenā, sestdien 200 metru brasa distancē finišēja pēc divām minūtēm un 0,89 sekundēm, par divām sekundēm labojot sev piederošo rekordu. Šāds rezultāts sportistei deva 19.vietu.

Savukārt piektdien viņa sasniedza jaunu Latvijas rekordu arī 100 metru kompleksajā peldējumā, distanci veicot vienā minūtē un 1,33 sekundēs, par 1,31 sekundi labojot savu iepriekšējo rekordu. Šāds rezultāts viņai ļāva sasniegt 16.pozīciju.

Pasaules kausa posmā Maļuka startēja arī 50 metru tauriņstila sacensībās, peldot 27,67 sekundēs un iegūstot 21.vietu, bet Gabriela Ņikitina, kura distanci veica 27,51 sekundē, ierindojās 18.vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu