Kevina Hārta jaunā komēdija iekaro ASV

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Nakts skola" (Night School)
"Nakts skola" (Night School) Foto: publicitātes

Ziemeļamerikas kinoteātros ar labiem panākumiem startējusi komiķa Kevina Hārta (Kevin Hart) jaunā komēdija "Nakts skola" (Night School), ziņo kino ziņu vietne "collider.com".

Filma, kurā Hārta varonis, jau būdams pieaudzis vīrietis, mēģina atgriezties vidusskolā, lai beidzot iegūtu diplomu, nedēļas griezumā iekasējusi 28 miljonus dolāru. 

Noskaties filmas rullīti.

Arī 2. vietā jaunums - studijas "Warner Bros." animācijas lente "Smallfoot" ("Sīkpēdis"). 

Anotācija: Vienā jaukā dienā kāds jauns, atjautīgs jetijs sastop savādu radījumu, kurš, kā viņam likās, nemaz neeksistē, – cilvēku. Ziņas par "sīkpēdi" izraisa pamatīgu satraukumu sniega cilvēku sabiedrībā. Kādi vēl pārsteigumi varētu slēpties aiz viņu noslēgtā ciematiņa robežām tālajā un plašajā pasaulē?

Pagājušās nedēļas līdere, fantāzijas (angļu - fantasy) filma “The House with a Clock in Its Walls” jeb “Māja ar pulksteni tās sienās”, numur 3. 

Režisora Eli Rota filma, kurā galvenās lomas atveido Džeks Bleks (Jack Black) un Keita Blanšeta (Cate Blanchett), nedēļas nogalē iekasējusi 12,5 miljonus dolāru.

Filmas darbība ar šausmu elementiem norisinās 1955. gadā. Tā vēsta par 10 gadus vecu bāreni Luisu (Owen Vaccaro), kurš dodas dzīvot pie tēvoča. Drīz viņš konstatē, ka radinieks un viņa kaimiņiene ir burvji, kuri senā nama sienās meklē noslēptu maģisku pulksteni, kas parāda laiku, cik atlicis līdz pasaules galam. Varoņu uzdevums ir izglābt cilvēci.

“Māja ar pulksteni tās sienās”
“Māja ar pulksteni tās sienās” Foto: kadrs no filmas

4. vietā kriminālfilma "Neliels lūgums" ("A Simple Favor") ar Annu Kendriku, Bleiku Laivliju galvenajās lomās. Top5 noslēdz šausmu filma "Mūķene" ("The Nun").

Foto: kadrs no filmas
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu