Iespēja īrēt vienreizēju penthausu trīs stāvos Rīgas prestižākajā rajonā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Dzīvoklis trīs līmeņos nav bieži sastopams, jo īpaši Latvijas nekustamo īpašumu tirgū, līdz ar to ekskluzīvais īres piedāvājums Ausekļa ielā esošajam penthausam ir aplūkošanas vērts. Nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv aicina doties nelielā virtuālā tūrē pa unikālo mājokli, iepazīstoties ar tā plānojumu, interjeru, eksterjeru un vilinošo lokācijas vietu.

Apartamentu pirmajā līmenī var atrast viesistabu, divas guļamistabas un vannas istabu. Otrajā – atvērtā plānojuma virtuvi ar ēdamzonu, kabinetu un viesu tualeti. Savukārt trešais līmenis sevī ietver vēl vienu guļamistabu, vannas istabu, kā arī terasi, no kuras paveras brīnišķīgs skats uz Daugavu un galvaspilsētas jumtiem.

Foto: city24.lv

Dzīvoklī dominē gaišas krāsas, kuras paspilgtina dažādi oriģināli interjera priekšmeti. Ar īpašu dizainu izceļas virtuve ar ēdamzonu, kas veidota industriālā stilā. Pats nams, kurā atrodas penthauss, klasificējas kā viens no Klusā centra skaistākajiem objektiem, un tas ir būvēts vēlīnās eklektikas stilā.

Foto: city24.lv

Lai gan mājoklis atrodas pavisam netālu no aktīvā galvaspilsētas centra, tajā valda miers un klusums, jo Ausekļa ielā nav intensīva satiksme. Dzīvojot elitārajā daudzīvokļu namā, iemītnieki var izmantot arī telpas privātiem un saviesīgiem pasākumiem, sporta zāli, saunu, telpu velosipēdu un motociklu novietošanai, kā arī pazemes autostāvvietu. Par drošību šajā namā rūpējas diennakts apsardze. Ieskaties Klusā centra penthausā!

Foto: city24.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu