Ostapenko un Sevastova oficiāli iekļautas Latvijas izlases sastāvā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aļona Ostapenko un Anastasija Sevastova
Aļona Ostapenko un Anastasija Sevastova Foto: Publicitātes foto

Latvijas sieviešu tenisa zvaigznes Aļona Ostapenko un Anastasija Sevastova oficiāli iekļautas valstsvienības sastāvā Federācijas kausa ("Fed Cup") izcīņas pasaules otrās grupas pirmās kārtas cīņā, vēsta Latvijas Tenisa savienība.

Latvijas izlase nākamā gada 9.-10.februārī pasaules otrās grupas pirmās kārtas duelī "Arēnā Rīga" spēkosies ar Slovākijas izlasi.

Mājinieču sastāvā iekļautas Aļona Ostapenko (WTA ranga 13.vieta), Anastasija Sevastova (20.), Diāna Marcinkēviča (356.), Daniela Vismane (562.) un Kamilla Bartone (rangā neatrodas).

Anastasija Sevastova, Aļona Ostapenko, Andis Juška (komandas kapteinis), Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane
Anastasija Sevastova, Aļona Ostapenko, Andis Juška (komandas kapteinis), Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane Foto: Publicitātes foto

Pirmdien, 1. oktobrī, plkst. 12.00 tiks uzsākta biļešu tirdzniecība. Tās varēs iegādāties visās "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās, kā arī interneta vietnē www.bilesuserviss.lv.

"Liels prieks un gandarījums par mūsu izlases skaistajām uzvarām, kurās mūsu meitenes, parādot īstu cīnītāju raksturu un pašaizliedzību, pieveica tenisa lielvalstis - Krieviju, Serbiju, Poliju, Turciju un Austriju. Šie nozīmīgie panākumi ir devuši mums iespēju jau pavisam drīz vērot mūsu lielisko izlasi Latvijā," Latvijas Tenisa savienība (LTS) citē tās prezidenta Jura Savicka teikto.

"Tenisa līdzjutēji varēs baudīt visaugstākās klases sieviešu tenisu Rīgā, un mums būs unikāla iespēja klātienē just līdzi un atbalstīt Latvijas labākās tenisistes. Ceru, ka ar līdzjutēju atbalstu mūsu spēlētājas parādīs visaugstākās kvalitātes tenisu un Latvijas izlase iekļūs starp Pasaules astoņām spēcīgākajām valstīm."

Latvijas sieviešu izlase pasaules rangā šobrīd ieņem 15.vietu, bet Slovākija atrodas 12.pozīcijā.

Līdzjutējiem līdz 2.decembrim būs iespējams iegādāties tikai biļetes uz abām spēļu dienām ar ieguvumu līdz 33%. Skolēniem, studentiem, pensionāriem un personām ar īpašām vajadzībām biļetes uz abām spēļu dienām būs pieejamas ar papildus atlaidi ļaujot, ietaupīt līdz pat 44% atkarībā no cenu kategorijas.

Savukārt biļetes uz atsevišķām spēļu dienām būs pieejamas no 4.decembra.

Latvijas sieviešu tenisa izlase ar Ostapenko, Sevastovu, Marcinkēviču un Vismani sastāvā aprīlī uzvarēja pārspēlēs par vietu Federāciju kausa pasaules otrajā grupā, iekļūstot starp planētas 16 labākajām komandām. Latvija pasaules grupā spēlēja arī 1993.gadā, kad tajā bija 32 komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu