Indrašim un Maskavas " Dinamo" turpinās zaudējumu sērija

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Miks Indrašis (otrais no kreisās puses)
Miks Indrašis (otrais no kreisās puses) Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas izlases hokejista Mika Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo" pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā piedzīvoja ceturto zaudējumu pēc kārtas.

"Dinamo" viesos ar 0:1 (0:0, 0:0, 0:1) atzina Čeļabinskas "Traktor" pārākumu.

Mājinieki uzvaras vārtus guva 49.minūtē, kad vairākumā izcēlās "Traktor" zviedru leģionārs Aleksandrs Bergstrems.

Indrašis spēlēja 18 minūtes un 56 sekundes, četras reizes metot pa vārtiem un nopelnot divas soda minūtes. Noraidījumu Indrašis nopelnīja otrā perioda beigās, pretiniekiem vairākumu neizmantojot.

Maskavas klubs otro spēli pēc kārtas cieta neveiksmi ar 0:1, jo sestdien viesos ar 0:1 zaudēja līgas līderei Jekaterinburgas "Avtomobilist".

Indrašis šosezon 13 spēlēs ir guvis četrus vārtus un divas reizes asistējis partneriem.

Tikmēr vēl vienā spēlē Maskavas CSKA viesos ar 2:1 (2:0, 0:0, 0:1) uzvarēja Ufas "Salavat Julajev". Maskaviešiem vārtus guva Gregs Skots un Maksims Šalunovs, kamēr Ufas komandā izcēlās Antons Burdasdovs.

CSKA izcīnīja sesto uzvaru pēc kārtas.

Savukārt dienas trešajā spēlē Helsinku "Jokerit" ar Jāni Kalniņu rezervē savās mājās pārspēja "Soči" komandu. Somijas vienība bija pārāka ar rezultātu 4:2 (1:1, 3:0, 0:1).

Uzvarētājiem trīs vārtus jeb "hat-trick" guva Jese Joensū, kamēr reizi izcēlās Niklass Jensens, bet divas rezultatīvas piespēles izdarīja Džons Normens un Stīvs Mozess. Savukārt viesiem ar vārtu guvumiem izcēlās Ēriks O'Dels un Damirs Musins.

"Jokerit" vārtus sargāja Raiens Zapolskis, kurš atvairīja 26 no 28 metieniem, bet Kalniņš palika rezervē.

Rietumu konferences vadībā ar 20 punktiem 12 spēlēs ir "Jokerit", bet 18 punkti ir CSKA komandai. Tālāk ar 17 punktiem 11 mačos seko Sanktpēterburgas SKA, ceturtā ar 15 punktiem 12 spēlēs ir Jaroslavļas "Lokomotiv", kamēr Rīgas "Dinamo" un "Soči" tikušas pie 13 punktiem.

Par punktu atpaliek Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas "Spartak", kas ir septītā, bet Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ" ar deviņiem punktiem 13 mačos ir devītā, kamēr Maskavas "Dinamo" arī ar deviņiem punktiem ir pozīciju zemāk.

Savukārt Austrumu konferencē Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir maksimāli iespējamie 24 punkti 12 mačos, bet divus punktus tai zaudē Boba Hārtlija trenētā Omskas "Avangard".

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu