Grupai "Bad Habits" tapis video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Grupas "Bad Habits" singla "Black Hawk" filmēšana
Grupas "Bad Habits" singla "Black Hawk" filmēšana Foto: Publicitātes foto

Pašmāju grupai "Bad Habits", kura pastāv vien trīs gadus, tapis dziesmas "Black Hawk" video, kas tapis sadarbībā ar BM Production, kas ir radoša apvienība, kuras dibinātāji un klipa režisori ir Ieva Florence un Oskars Vīksne

Klipa pirmizrāde paredzēta 7. oktobrī. Dziesma ir pirmais singls no topošā grupas albuma.

Aplūko foto no klipa tapšanas.

Kā skaidro grupa, dziesmas vēstījums ir par to, ka mums katram reiz ir neveiksmīga diena, pēc kuras vienmēr ir izvēle to turpināt vai tapt brīvam. Ieraksts tapis ar “Bad Habits” grupas draugu Rolanda Sīpola, Mārtiņa Lejas palīdzību un Aināra Virgas svētību un līdzdalību. Virga piedalās arī klipā.

“Spēlējot vidē, kur cilvēkiem novērojami daudz un dažādi, tostarp slikti, ieradumi, nolēmām mūsu grupu nodēvēt tieši par godu tam. Katru reizi spēlējot kopā, mēs izbaudām, jo esam priecīgi, ka varam spēlēt mūziku, kas mums ir sirdij tuva, kā piemēram - Džonijs Kešs, Toms Veitss, AC/DC u.c.," teikts grupas preses paziņojumā. "Ja kāds jautā, kādā mūzikas stilā mēs spēlējam, uz to nekad īsti nav atbildes, jo solists var spēlēt kantri, kamēr ģitārists piespēlēs blūza partijas un bundzinieks - skiflu.”

Grupas sastāvā: Jānis Līde - Elektriskā ģitāra/bass; Normans Bārbals - sitamie instrumenti; Mārtiņš Balodis - vokāls/ģitāra.

Klipa operators un montāžas režisors - Helmuts Jaunzems - Pētersons. Klipā piedalās: Ainārs Virga, Mārtiņš Balodis, Jānis Līde, Normans Bārbals, Ieva Florence, Oskars Vīksne, Rūta Hasnere, Toms Veličko, Kaspars Breidaks, Sanda Dejus, Rihards Sniegs, Marģers Majors, Ģirts Ķesteris, Ulla Zirne, Ralfs Eilands, Mārtiņš Velps, Raivis Mediss, Kristiāna Magreca, Pauls Iklāvs, Amors.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu