Krastenbergam neizdodas iekļūt Pitsburgas "Penguins" fārmklubā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Renārs Krastenbergs gūst vārtus pasaules junioru čempionātā pret ASV
Renārs Krastenbergs gūst vārtus pasaules junioru čempionātā pret ASV Foto: AP/Scanpix

Talantīgajam latviešu uzbrucēja Renāram Krastenbergam nav izdevies iekļūt Amerikas Hokeja līgas (AHL) komandā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kas ir Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Pitsburgas "Penguins" fārmklubs.

Pašlaik 19 gadus vecais Krastenbergs piedalījās Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" pirmssezonas treniņnometnē, tomēr šīs nedēļas sākumā viņš nosūtīts uz Vīlingas "Nailers", kas spēlē Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) čempionātā.

AHL klubs rindās pašlaik atrodas cits Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers, kurš pirms kāda laika tika atskaitīts no Pitsburgas "Penguins" treniņnometnes.

Iepriekšējās divas sezonas Krastenbergs pavadīja Ontario hokeja līgas (OHL) komandā Ošavas "Generals".

Aizvadītajā sezonā Krastenbergs OHL čempionātā 61 mačā izcēlās ar 21 vārtiem un 17 rezultatīvām piespēlēm, kamēr trīs "play-off" mačos viņam viens vārtu guvums.

Krastenbergs pavasarī nesekmīgi centās iekļūt Latvijas izlases sastāvā dalībai pasaules čempionātā. Viņš pārstāvējis arī jauniešu valstsvienības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu