''Arsenal'' komanda uz mēnesi paliek bez pamatvārtsarga Čeha

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Petrs Čehs
Petrs Čehs Foto: Reuters/LETA

Anglijas premjerlīgas komandas Londonas "Arsenal" pieredzējušais vārtsargs Petrs Čehs savainojuma dēļ nevarēs spēlēt aptuveni vienu mēnesi, apstiprinājis klubs.

Čehu vārtsargs aizvadītajā premjerlīgas mačā pret "Watford", kurā "Arsenal" zaudēja ar 0:2, iedzīvojās savainojumā un tika nomainīts. Vēlāk atklājās, ka viņam ir paceles cīpslas trauma, kas liegs spēlēt futbolu aptuveni vienu mēnesi.

Līdz ar to 36 gadus vecā Čeha vietu pirmā vārtsarga pozīcijā šobrīd ieņems vācietis Bernds Leno, kurš iepriekš nebija apmierināts ar savu lomu komandā.

Pēc mača pret "Watford" Londonas vienības treneris Unai Emerijs pauda, ka, iespējams, viņam būs jāizlaiž divas trīs nedēļas un ne vairāk, taču pašreizējā prognoze ir nepatīkamāka "Arsenal" vienībai.

"Arsenal" turnīra kopvērtējumā ir piektajā vietā, pēc septiņām spēlēm nopelnot 15 punktus, kamēr līderes ar 19 punktiem Mančestras "City" un "Liverpool".

Čehs "Arsenal" spēlē kopš 2015.gada, bet iepriekš viņš bija ilggadējs Londonas "Chelsea" vārtsargs. Abās šajās vienībās viņš allaž bijis pirmā vārtsarga statusā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu