Makgregors: Visiem pierādīšu, ka esmu pasaulē labākais cīkstonis

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/LETA

Šajā nedēļas nogalē Lasvegasā risināsies viena no gada gaidītākajām jauktās cīņas mākslas (MMA) cīņām starp īru Konoru Makgregoru un krievu Habibu Nurmagomedovu. Pirmais ir pārliecināts, ka gūs uzvaru un pierādīs, ka ir labākais vieglā svara cīkstonis pasaulē. 

Duelis risināsies "UFC 229" turnīra ietvaros 6. oktobrī, un Makgregora - Nurmagomedova cīņa būs vakara galvenais notikums. 

"Daudzi jau ir piemirsuši, uz ko esmu spējīgs. Tas ir tādēļ, ka savās pēdējās cīņās piedalījos bez spēka," izdevumā "UFC Embedded" citēts Makgregors. "Pirms tām es pārāk daudz laika veltīju preses tūrēm, un tas ir galvenais iemesls. Tas atņēma man spēku. 

Makgregors astoņstūrī atgriezīsies teju pēc divu gadu pārtraukuma. Iepriekšējo maču UFC viņš aizvadīja 2016. gada 12. novembrī Ņujorkā, kad titulcīņā nokautēja amerikāni Ediju Alvaresu.

"Tagad došos ringā un pierādīšu, ka esmu pats labākais cīkstonis pasaulē. Ar nepacietību gaidu savu atgriešanos ringā," stāstīja Makgregors. 

Nurmagomedovam šī būs otrā cīņa 2018. gadā.

30 gadus vecais Makgregors MMA karjerā izcīnījis 21 uzvaru un piedzīvojis trīs zaudējumus, kamēr Nurmagomedovs vēl nav piedzīvojis nevienu zaudējumu, izcīnot 26 uzvaras.

Duelis notiks vieglajā svarā (līdz 70,3 kilogramiem). Nurmagomedovam šī būs pirmā čempiona titula aizstāvēšanas cīņa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu