Antra Stafecka pazaudējusi balsi: “Runāt nedrīkstu, tikai gulēt”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

​Kā jau katru rudeni, apkārt klejo dažādi baciļi, un diemžēl pie kādas aukstajam laikam raksturīgas kaites tikusi arī dziedātāja Antra Stafecka (27).

“Ir tik grūti saņemties un uzvesties mierīgi, saprotot, ka vēl tik daudz darba, bet tavs galvenais instruments pasaka: “Atā, Antra. Es pazudīšu uz kādu nedēļu, jo izdomāju atpūsties.. Tiec pati galā...” Runāt nedrīkstu, tikai gulēt un dzert zāles. Kā zāļu tante.. Bet nu ko. Nelieku šādu bildi ar info, lai kāds žēlotu.

Gribu, lai atceraties, ka mums, māksliniekiem, nav slimības lapas vai darba drošības. Ir tikai divi varianti. Vai nu vari, vai nevari, - tev jādzied.

Interesanti, ka vienīgais veids, kā šodien varu atbildēt uz ārstu vai bērnu jautājumiem, ir čuksti. Līdz ar to viņi arī čukst. Tas gan ir jauki un amizanti vienlaikus. Labi! Esam veseli! Mīlam sevi! Atpūšamies vairāk!” sociālajos tīklos raksta Stafecka.

Viņa saņēmusi daudz laba vēlējumu no faniem, kuri vēl ātru atveseļošanos: “Man šķiet, ka šī varētu būt ne tikai skatuves cilvēku, bet arī daudzu mammu štelle, nedomāt par sevi līdz nevari parunāt”; “Antra, čukstēšana vēl vairāk piepūlē balss saites... Labāk klusē! Un raksti zīmītes, tas pat varētu būt amizanti un interesanta spēle bērniem”; “Mums visiem reiz pienāk tādi brīži! Veiksmi un izturību!”

Uz augšu