Skotijā par pensionāra slepkavību aizdomās tur televīzijas šovu zvaigzni no Latvijas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Oskars Rancevs
Oskars Rancevs Foto: publicitātes/ekrānšāviņš

Pirmdien veco ļaužu ciematiņā Skotijā pēc "strīda" miris 73 gadus vecs vīrietis, ziņo raidorganizācija BBC. Saskaņā ar vietējo izdevumu ziņām, aizdomās par slepkavību turēts 32 gadus vecais Oskars Rancevs, kurš Latvijā pazīstams ar piedalīšanos televīzijas šovos.

Incidents notika pirmdien, 1.oktobrī, ap plkst.9.40. Vietējie mediji vēsta, ka kāds vīrietis esot uzbrucis sirmgalvim Martinam Smitam. Pēc tam pensionāru nogādāja slimnīcā, kur viņu atzina par mirušu.

Par notikušo apsūdzība uzrādīta 32 gadus vecam vīrietim, kurš otrdien stājies Dambertonas tiesas priekšā. 

Kā vēsta vietējais izdevums "The Oban Times", aizdomās turētais ir latvietis Oskars Rancevs. Lietas izmeklēšana turpinās.

Policijas pārstāvis žurnālistiem paziņojis, ka tās pašas dienas vakarā veco ļaužu pilsētiņā nomiris vēl kāds 75 gadus vecs vīrietis. Tiek uzskatīts, ka viņš mira pēc sirdslēkmes, taču oficiāli nāves iemesls nav zināms. Uz jautājumu, vai abu sirmgalvju nāves ir saistītas, policijas pārstāvis atbildēja, ka tā ir viena no versijām, kas tiekot izmeklētas.

"Pirmdien redzēju ātrās palīdzības mašīna," izdevumam "The Oban Times" stāsta vietējā iedzīvotāja. "Šeit dzīvo daudz vecu cilvēku, tāpēc neko daudz par to nedomāju. Tad redzēju ierodamies policiju. Viņiem bija vairogi. Es domāju, ka tas ir narkotiku reids."

"Cilvēki ir satriekti. Tādas lietas te nenotiek," viņa sacīja.

"Es zinu, ka Obanas iedzīvotāji ir šokēti un nobažījušies par notikušo," teica policijas inspektors Marks Stīvens. "Es vēlos apliecināt, ka tas ir izolēts incidents un ka saistībā ar šo incidentu ir aizturēts vīrietis un viņam izvirzīta apsūdzība."

Rancevs piedalījies vairākos pašmāju televīzijas šovos, piemēram, "Dejo nost" un "Lauku sēta". 

Rancevs izdevumam "Privātā Dzīve" 2015. gadā atklāja, ka viņam ir garīgās veselības traucējumi. "Man ir garīga slimība - bipolārie traucējumi, kas saasinājās šova laikā," tolaik atklāja Rancevs, kurš intervijas sniegšanas laikā izgāja rehabilitācijas kursu Skotijā.

Rancevs izdevis grāmatu "Schizophrenic’s Story" ("Šizofrēniķa stāsts").

CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu