Lidostas "Rīga" durvju priekšā aizdegas taksometrs; vadītājs aizmucis (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aculiecinieka foto

Pie lidostas "Rīga" šodien ap plkst.14.40 aizdedzies "Alviksa" taksometrs. 

Pēc aculiecinieku teiktā, taksometrs uzbraucis augšā pie lidostas ieejas, kur uzņēmis kādu ģimeni - divus pieaugušos un bērnu. 

Mēģinot sākt braukt, no taksometra apakšas parādījušies dūmi. Cilvēki nekavējoties izkāpuši no automašīnas, un tā uzliesmojusi. 

Degošā automašīna operatīvi nodzēsta.

Foto: Twitter.com/@BreakingLV

Lidostas "Rīga" pārstāve Laura Karnīte TVNET apstiprināja, ka trešdien plkst.14.43 pie lidostas aizdegās firmas Alviksa taksometrs. Šoferis no notikuma vietas aizbēga.

Lidostas ugunsdzēsības dienests nekavējoties reaģēja un saviem spēkiem operatīvi degošo auto nodzēsa, šobrīd ugunsgrēka sekas ir pilnībā likvidētas, satiksme atjaunota.

"Šis gadījums vēlreiz apliecina, ka lidostas bažas par drošības apdraudējumiem, ko rada fakts, ka pie lidostas var strādāt jebkurš taksometru pakalpojumu sniedzējs, bija pamatotas," norāda Karnīte.

"Par laimi, šoreiz neviens nav cietis, kā arī nav radīts būtisks kaitējums lidostas darbībai un infrastruktūrai. Aizdegšanās iemeslus nevaru komentēt - tas būs izmeklēšanas jautājums, ko veiks Valsts policija," norādīja Karnīte.

Valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska TVNET pastāstīja, ka pašlaik nekas neliecina, ka būtu noticis kāds noziedzīgs nodarījums, un mašīna aizdegusies tehnisku problēmu dēļ.

Pašlaik automašīnu kustība pie lidostas ir atjaunota un tās darbs notiek ierastajā režīmā.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu