Mesi, Neimars un Grīzmans saņem treneru uzslavas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lionels Mesi, Neimars, Antuāns Grīzmans
Lionels Mesi, Neimars, Antuāns Grīzmans Foto: EPA/AFP/LETA/TVNET kolāža

Pasaules futbola zvaigznes Lionels Mesi, Neimars un Antuāns Grīzmans pēc trešdien parādītā rezultatīvā snieguma UEFA Čempionu līgas grupu turnīra otrās kārtas spēlēs no treneriem saņēma uzslavas, katrs tiekot nosaukts par labāko futbolistu pasaulē.

Neimars trešdien guva trīs vārtus, bet Mesi un Grīzmans izcēlās pa divām reizēm, palīdzot savām komandām izcīnīt uzvaras.

"Barcelona" un Mesi viesos ar 4:2 (2:0) uzvarēja angļu klubu Totenhemas "Hotspur" un argentīnieti slavēja pretinieku vienības galvenais treneris Maurisio Početino.

"Mesi mani nepārsteidza, jo viņš ir labākais pasaulē. Fantastisks spēlētājs. Tādiem nedrīkst dot brīvas vietas, bet mēs to ļāvām, tāpēc Mesi mūs sodīja. Pirmajā puslaikā mēs pret viņu spēlējām cieši, taču pēc tam ļāvām brīvību, par to samaksājot. Tas ir neticami, kā viņš kontrolē bumbu, jo iegūstot brīvas zonas, Mesi apstādināt ir grūti. Otrajā puslaikā tieši viņš izšķīra spēles gaitu," sacīja Početino.

Mesi šosezon divos UEFA Čempionu līgas mačos ir guvis jau piecus vārtus, jo pirmajā cīņā izcēlās ar "hat-trick" pret Eindhovenas PSV no Nīderlandes.

Savukārt "Barcelona" galvenais treneris Ernesto Valverde uzteica visas komandas sniegumu.

"Pēc vairāk neizteiksmīgām spēlēm šoreiz nospēlējām labi. Mēs vienmēr vēlamies dominēt laukumā un tas mums šoreiz izdevās. Aizvadījām labu spēli pret spēcīgu pretinieku," sacīja Katalonijas kluba vadonis.

Tikmēr Neimars palīdzēja Parīzes "Saint-Germain" (PSG) vienībai mājās ar 6:1 (4:0) sagraut Belgradas "Crvena zvezda" no Serbijas. Brazīliešu zvaigzne divus vārtus guva ar teicamiem brīvsitieniem.

"Man patika kā spēlē visa komanda, taču Neimars bija sensacionāls. Viņš ir viens no labākajiem spēlētājiem Eiropā. Var just, ka viņš ir "izsalcis" pēc uzvarām, grib gūt panākumu katrā spēlē, cīnās par katru bumbu un vēlas būt notikumu epicentrā. Mums tas ir ļoti svarīgi," brazīlieti slavēja PSG galvenais treneris Tomass Tuhels.

"Uzvaras ir galvenais, ko vēlos, taču, ja gūstu vārtus, esmu vēl laimīgāks," piebilda pats Neimars.

Tikmēr Grīzmans ar diviem gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli palīdzēja Madrides "Atletico" komandai mājās ar 3:1 (1:1) uzvarēt "Club Brugge" no Beļģijas.

"Teicu to jau iepriekšējā sezonā un atkārtošu tagad - Grīzmans ir labākais spēlētājs pasaulē," paziņoja "Atletico" galvenais treneris Djego Simeone. "Viņš ir uzvarējis Pasaules kausā, UEFA Eiropas līgā un UEFA Superkausā, kā arī bijis otrais Spānijas čempionātā."

Vēl vienā trešdien aizvadītā spēlē Itālijas klubs "Napoli" mājās ar 1:0 (0:0) uzvarēja "Liverpool" no Anglijas, panākumu izraujot spēles 90.minūtē, kad precīzs bija Lorenso Insinje. Pēc šī mača neapmierināts bija liverpūliešu galvenais treneris Jirgens Klops.

"Mēs nebijām pietiekami labi, bet ja tā notiek, tad nākas zaudēt. Tieši tas šodien notika ar mums. "Napoli" aizvadīja labu spēli, mēs neparādījām ko spējam, tāpēc pretinieki pelnīti izcīnīja trīs punktus," atzina vācietis.

"Pirmais puslaiks vēl bija normāls, bet otrajā nospēlējām švaki, jo nebija sitienu pa vārtiem. Pat neatceros, kad iepriekšējo reizi mēs tā esam spēlējuši. Varu uzslavēt "Napoli", taču mēs paši viņiem ļāvām uzvarēt."

Tikmēr Neapoles treneris Karlo Ančeloti slavēja savus audzēkņus.

"Bijām labi sagatavojušies, fokusējušies un nezaudējām kontroli. Lieliski spēlējām aizsardzībā un "Liverpool" praktiski neko nedevām," apmierināts bija slavenais itālis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu