"Spotify" izveidota 21 stundu gara pleiliste ar Latvijas rokmūziku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ēriks Saksons
Ēriks Saksons Foto: publicitātes

Latvijas rokmūzikas asociācijas biedrs, viens no Radio SWH Rock raidījuma „Roka nemieri” vadītājiem, pašmāju mūzikas pazinējs Ēriks Saksons publicējis apjomīgu Latvijā radītās rokmūzikas "Spotify" pleilisti.

Liste apvieno vairāk nekā 21 stundu (300+) pašmāju rokdziesmu, kas radītas laika posmā no pagājušā gadsimta 80. gadiem, līdz pat mūsdienām. 

„Veidojot šo dziesmu izlasi, vēlējos maksimāli plaši atspoguļot pašmāju rokmūzikas skatuvi, distancējoties no tās sadalīšanas subžanros, valodās vai šķirojot dziesmas „pēc smaguma”,” tā Ēriks Saksons.

Klausies dziesmas.

„Tieši roks bija pirmais mūzikas žanrs, ar kuru apzinātā vecumā saskāros. Esmu klausījies to, bēgot no tā pilnīgi distancējies un atkal atgriezies,” tā Saksons.

Šobrīd Ēriks aktīvi darbojas Latvijas rokmūzikas asociācijā un piedalās Latvijas pirmās rokmūzikai veltītās interneta platformas izveidē. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu