Dzīve dizaineru veidotā mājoklī ainaviskā vietā Babītē

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Harmoniska un skaista vide ir teju katra cilvēka nepieciešamība, īpaši, ja runa ir par dzīvesvietu. Mājas, galu galā, ir vieta, kur mēs atgūstam spēkus un uzkrājam enerģiju ikdienas darbiem, jaunām idejām. Nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv atradis brīnišķīgu pārdošanā esošu privātmāju Babītes novadā, kas vilina gan ar savu interjeru un eksterjeru, gan lokācijas vietu.

320 kvadrātmetrus lielā privātmāja celta 2014. gadā un pie tās veidola strādājuši profesionāli dizaineri. Mājas iekšējā un ārējā apdarē izmantoti gaišie toņi, savukārt istabas apdzīvotas ar gaumīgām itāļu mēbelēm, kā arī augstas klases tehniku.

Foto: city24.lv

Pirmajā mājokļa stāvā izvietota plaša un gaiša viesistaba, pārdomāta virtuve ar ēdamistabu, no kuras var iziet uz terasi, kā arī viesu vannas istaba un saimnieciskā telpa. Otrajā stāvā atrodas četras guļamistabas, vannas istaba un liela garderobe. Tāpat izveidota garāža, kurā novietot divas automašīnas. Domājot par dzīvesvietas drošību, māja aprīkota ar jaunāko videonovērošanas sistēmu, signalizāciju un papildu drošības sistēmām. Ieskaties dizaineru veidotajā mājoklī!

Foto: city24.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu