Baskovs beidzot pastāsta, kas notiek starp viņu un seksīgo Lopirevu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Viena no apspriestākajām tēmām Krievijas šovbiznesā ir estrādes dziedātāja Nikolaja Baskova un TV zvaigznes Viktorijas Lopirevas attiecības. Te pāris publiski saderinās, te šķiras... Intervijā izdevumam "Vakara Ziņas" Baskovs atklāj patiesību, kas notiek abu starpā. 

Lūgts komentēt abu vētrainās attiecības, Baskovs atklāj: "Mums nav viss vienkārši, bet neesam šķīrušies. Mums ir attiecības, kuras sargājam, bet par kāzām nav nekādas runas."

Dziedātājs atzīst, ka abiem ir tik saspringts darba grafiks, ka reizēm pat nākas uzdot mīļotajai jautājumu: "Vikuci, kurā pilsētā atrodies?" 

Lai arī šādas attiecības uzturēt ir ļoti grūti, Baskovs priecājas: "Būt kopā ar vienu no skaistākajām meitenēm Krievijā ir milzu laime!" 

Jau vēstīts, ka pērn Čečenijas Republikas prezidents Ramzans Kadirovs "Instagram" kontā pavēstījis, ka 2017. gada 5. oktobrī Groznijā notiks "simtgades kāzas", kurās gredzenus mīs Krievijā mīlētais Baskovs ar Lopirevu.

Baskovs lūdzis Kadirovam kļūt par vedējtēvu. "Lūdzu jūs kļūt par mūsu vedējtēvu. Šo meiteni pazīstu jau sen, un es viņu ļoti mīlu. Vēlos viņu padarīt par laimīgāko sievieti pasaulē," tā publiskotajā video izsakās Baskovs, dāvinot Lopirevai saderināšanās gredzenu.

Kāzas tā arī nenotika. Dziedātāja veltījums mīļotajai dzimšanas dienā lika domāt, ka abu attiecību nākotne ir tīta miglā: "Es esmu laimīgs, ka varu būt līdzās tavā dzīvē, un man pat vairs nav svarīgi, kādā statusā. Galvenais, lai tu vienmēr būtu blakus, un es esmu ļoti pateicīgs liktenim un tev par visu tavu mīlestību un rūpēm, ko man esi devusi. Pat asarām."

Uz augšu