Pasečņiks gūst septiņus punktus Spānijas čempionāta spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Anžejs Pasečņiks (ar bumbu)
Anžejs Pasečņiks (ar bumbu) Foto: EPA/LETA

Latviešu basketbolists Anžejs Pasečņiks ceturtdien guva septiņus punktus Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē, kurā viņa pārstāvētā Grankanārijas "Herbalife" cieta zaudējumu.

"Herbalife" otrās kārtas spēlē savā laukumā ar rezultātu 92:93 (21:22, 9:23, 30:10, 22:27, 10:11) piekāpās Kompostelas "Monbus Obradoiro" vienībai, kas ārpus pieteikuma atstāja Mārtiņu Laksu.

Pasečņiks šajā mačā laukumā bija 18 minūtes un 27 sekundes, kuru laikā realizēja trīs no sešiem divpunktu metieniem un vienu no diviem soda metieniem, bet aizmeta garām savu vienīgo tālmetienu.

Tāpat viņš izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, bloķēja vienu metienu, pārtvēra vienu piespēli, vienu reizi kļūdījās, iekrāja trīs piezīmes un izprovocēja trīs noteikumu pārkāpumus, tikdams pie pieciem efektivitātes koeficienta punktiem.

Pašlaik 22 gadus vecais Pasečņiks "Herbalife" sastāvā iesācis jau ceturto sezonu pēc kārtas. Pērn viņu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) draftā izvēlējās ar 25.numuru, spēlētājam nonākot Filadelfijas "76ers" pārraudzībā.

Tikmēr Rolanda Šmita pārstāvētā Barselonas "Lassa" viesos ar rezultātu 88:78 (21:11, 26:26, 13:22, 28:19) pārspēja "Manresa" basketbolistus.

Šmits bija spēles pieteikumā, bet laukumā nedevās.

Pašlaik 23 gadus vecais Šmits Barselonas klubam pievienojās pēc aizvadītās sezonas, atstājot Fuenlavradas "Montakit" komandu, kur viņš bija kopš 2012.gada. Pērn viņš ar "Lassa" noslēdza piecu gadu līgumu, bet vēl pirmo sezonu viņš pavadīja īrē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu