No īpašnieka: šarmants dzīvoklis Vecrīgā gaida jaunus īrniekus

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Vecrīgas nerimstošā dzīvība, kas mijas ar bagātīgu kultūras un arhitektūras mantojumu, vilina ne vien tūristus, bet arī vietējos iedzīvotājus. Dzīvesvietu pašā galvaspilsētas sirdī parasti izvēlas tie, kas mīl būt notikumu centrā un kam ir svarīgs atpūtas un izklaides vietu tuvums. Ja šobrīd esi īres dzīvokļa meklējumos Vecrīgā, nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv aicina aplūkot brīnišķīgu trīs istabu mājokli Kungu ielā, ko iespēja īrēt taisnā ceļā no īpašnieka.

116 kvadrātmetrus lielie apartamenti atrodas vienā no pieprasītākajiem Vecrīgas jaunajiem projektiem “Rīdzenes Rezidence”. Dzīvesvietas plānojums paredz plašu viesistabu, kas apvienota ar virtuvi, divas guļamistabas, garderobi, lielu vannas istabu, priekštelpu un papildu viesu vannas istabu.

Foto: city24.lv

Īpašu šarmu dzīvoklim piešķir kamīns, pie kura drēgnie rudens un ziemas vakari šķitīs daudz omulīgāki. Mājoklī veiksmīgi savienots modernais stils ar antīko, radot pārdomātu vizuālo tēlu. Īrējot Kungu ielas apartamentus, nebūs jāraizējas par mēbeļu vai tehnikas iegādi, jo saimnieki šeit par visu ir padomājuši. Un, kas nav mazsvarīgi, īres cenā iekļauta arī pazemes autostāvvieta. Aplūko šarmanto dzīvokli!

Foto: city24.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu