"Avtomobilist" komanda dzen pēdas Znaroka rekordam KHL

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā turpina dominēt Jekaterinburgas "Avtomobilist" komanda, kas piektdien izcīnīja 14.uzvaru pēc kārtas, šosezon joprojām spēlējot bez zaudējumiem.

"Avtomobilist" viesos ar rezultātu 5:2 (1:0, 1:1, 3:1) pārspēja Habarovskas "Amur" komandu, kas zaudēja sesto spēli pēc kārtas.

KHL rekords pieder Sanktpēterburgas SKA komandai, kas 2017./2018. gada sezonā izcīnīja 20 uzvaras pēc kārtas. Tolaik vienu no turīgākajām KHL vienībām vadīja Oļegs Znaroks

Vēl trešā perioda sākumā "Amur" panāca izlīdzinājumu 2:2, taču pēc tam viesi 156 sekunžu laikā iemeta trīs ripas, nodrošinot kārtējo panākumu. Dens Sekstons, Ivans Višņevskis un Vjačeslavs Ļitovčenko katrs iemeta pa vienai ripai un atdeva pa rezultatīvai piespēlei, savukārt Naidžels Douss jau septītajā spēlē pēc kārtas tika pie rezultativitātes punktiem.

"Avtomobilist" gan šajā mačā bija arī nepatīkams zaudējums, jo pirmajā periodā traumu guva komandas labākais snaiperis Anatolijs Goliševs, maču nespējot turpināt.

Tikmēr citā spēlē Magņitogorskas "Metallurg" viesos ar 4:3 (1:2, 1:1, 2:0) uzvarēja Vladivostokas "Admiral". Uzvaru "Metallurg" izrāva vien 40 sekundes pirms pamatlaika beigām, kad precīzs bija Vojteks Voļskis.

Magņitogorskas komanda spēles 11.minūtē atradās iedzinējos ar 0:2, tomēr turpinājumā spēja izglābties un izcīnīja piekto uzvaru pēc kārtas, kamēr "Admiral" tagad ir trīs zaudējumu sērija.

Vēl vienā cīņā Pekinas "Kuņluņ Red Star" savā laukumā ar 2:0 (0:0, 1:0, 1:0) uzvarēja Čeļabinskas "Traktor", pārtraucot divu zaudējumu sēriju.

Ķīnas kluba rindās vārtsargs Aleksandrs Lazušins atvairīja 25 pretinieku metienus, otro reizi sezonā paliekot "sausā".

Piektdien KHL čempionātā paredzētas vēl trīs spēles, vienā no tām Rīgas "Dinamo" komandai viesos tiekoties ar Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadīto Omskas "Avangard". Spēle Balašihā sāksies plkst.19.30.

Rietumu konferences vadībā ar 21 punktu 13 spēlēs ir Sanktpēterburgas SKA, bet pa 20 punktiem ierkājušas Maskavas CSKA un Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit", kas gan aizvadījusi 12 spēles. Ceturtā ar 17 punktiem 14 spēlēs ir Jaroslavļas "Lokomotiv", kamēr piekto vietu ar 14 punktiem 13 spēlēs ieņem Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas "Spartak". Sestā ar 13 punktiem 12 spēlēs ir Rīgas "Dinamo", bet tikpat punkti 14 cīņās ir "Soči" vienībai.

Vēl Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ" ar desmit punktiem atrodas uzreiz aiz labāko astoņnieka, bet 11.pozīcijā ar deviņiem punktiem ir Maskavas "Dinamo".

Savukārt Austrumu konferencē Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir maksimāli iespējamie 28 punkti 14 mačos, bet 24 punkti 13 spēlēs ir Omskas "Avangard".

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu