Kučinskis: Iedzīvotājiem ir jāpiedalās vēlēšanās, nevis jāvēro valstī notiekošais no malas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas iedzīvotājiem ir jāpiedalās vēlēšanās, nevis jāvēro valstī notiekošais no malas, žurnālistiem sestdien atzina Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS).

"Ir divi iemesli, kāpēc jānāk balsot," sacīja Kučinskis. Tostarp viņš minēja, ka dalība vēlēšanās ir apliecinājums, ka iedzīvotājiem ir arī pienākumi un nav tikai jāvēro valstī notiekošais no malas, tāpat tas ir mērījums, vai iedzīvotāji tic brīnumiem, vai tomēr tic, tam ko var izdarīt.

"Ir laiks arī pateikt pašiem savu viedokli," pauda Kučinskis.

Tāpat viņš atzīmēja, ka nozīme 13.Saeimas vēlēšanām ir visnotaļ liela, ņemot vērā, ka priekšvēlēšanu laiks, viņaprāt, parādījis, ka ir iespējams spēku salikums, kas varētu īstenot nedaudz citādāku politiku attiecībā uz Latvijas drošību un uz Eiropas Savienības regulām.

Tajā pašā laikā Kučinskis arī uzsvēra, ka esošā koalīcija ir spēcīga un ir daudz paveikusi. Jautāts, vai ZZS būtu gatava uzņemties iniciatīvu nākamās valdības veidošanā, Kučinskis atbildēja: "Pagaidīsim rītdienas rītu. Mēs, pēc prognozēm, no labā spārna esam priekšā, tādā gadījumā viennozīmīgi, jā, mēs to darīsim".

Savukārt jautāts, kāpēc izvēlējies balsot Ikšķilē, Kučinskis sacīja, ka šī pilsēta ir izvēlēta, jo ģimene šeit ciemojas pie radiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu