Uzņēmēji sola labumus tiem, kas uzrāda 13.Saeimas vēlēšanu zīmogu pasē (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Lai motivētu sabiedrību aktīvi izmantot tai dotās tiesības vēlēt valdību, virkne uzņēmēju šodien sola dažādas atlaides un labumus tiem, kas, izmantojot viņu pakalpojumus, uzrādīs 13.Saeimas vēlēšanu zīmogu pasē.

Tā, piemēram, Kaņepes Kultūras Centrs (KKC) mikroblogošanas vietnē Twitter raksta, ka ikviens, kurš uzrādīs bārā pasi ar vēlēšanu zīmogu, saņemts 100% atlaidi tējai.

Čiekurkalna attīstības biedrība Facebook ierakstā aicina vēlētājus piedalīties loterijā: komentārā ir jāievieto savas pases foto ar vēlēšanu spiedogu, un jau svētdien plkst. 18:00 tiks izlozēts viens laimīgais, kurš savā īpašumā saņems īpašu krūzīti ar Čiekurkalna uzrakstu.

Innocent kafejnīca Blaumaņa ielā, Rīgā, piedāvā, uzrādot pasi ar vēlēšanu zīmogu, saņemt otru kafiju bez maksas.

Uzņēmums "Ziedu piegāde Rīgā un Latvijā" aicina līdz 20:00 nosūtīt ziedus vai dāvanas un saņemt 5% atlaidi pirkumam, izmantojot atlaides kodu "saeima".

Dailes teātris piedāvā, uzrādot zīmogu pasē, iegādāties biļetes uz 6. oktobra izrādi “Ivanovs!” par puscenu.

Arī karšu veikals “Jāņa sēta” aicina nebūt vienaldzīgiem un piedalīties Saeimas vēlēšanās. Visu oktobri, iepērkoties @karsuveikals, jāuzrāda zīmodziņu par piedalīšanos 13. Saeimas vēlēšanās, lai saņemtu 13% atlaidi!

Apavu veikals "Lielā kurpe" piedāvā saņemt 10% jaunai precei.

Boulinga centrs "Bowlero" piedāvā vēlētājiem saņemt -30% atlaidi, bet klubs "Četri balti krekli" sola balsotājiem otru dzērienu bez maksas.

Arī Cabo kafejnīca, kafejnīca "TrAKi mieRĪGA" un viesnīca "Ķeizarmežs" sagatavojuši vēlētājiem īpašus piedāvājumus.

Boutique Hotel & Restaurant MaMa vēlētājiem uzsauc glāzi vīna un atlaidi restorāna rēķinam.

Aksesuāru veikals YourDayParty vēlētājiem piedāvā saņemt 20% atlaidi

Mūziķis Kārlis Kazāks šovakar koncertē mākslas telpā "Mala", un sola pirmajiem desmit apmeklētājiem, kuri parādīs 13. Saeimas vēlēšanu zīmogu pasē, uzdāvināt savu albumu “Dzirdi balsis”. 

Jāpiebilst, ka šie piedāvājumi attiecas tikai uz tiem vēlētajiem, kuri balsošanā izmantojuši pasi, nevis ID karti.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu