Ronaldu ar vārtu guvumu sekmē "Juventus" uzvaru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Antonio Calanni/TT NYHETSBYRÅN

Portugāļu futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu sestdien guva vārtus Itālijas A sērijas mačā, kaldinādams Turīnas "Juventus" komandas uzvaru.

"Juventus" viesos ar rezultātu 2:0 (2:0) pārspēja "Udinese" vienību.

Mača rezultātu 33.minūtē atklāja "Juventus" urugvajiešu pussargs Rodrigo Bentankurs, kurš bija precīzs ar galvu pēc ātra pretuzbrukuma. Savukārt Ronaldu izcēlās četras minūtes vēlāk, kad palika nepieskatīts pretinieku soda laukumā.

Ronaldu šosezon A sērijā guvis četrus vārtus.

Kā vēstīts, Lasvegasas policija atsākusi izmeklēšanu pret Ronaldu par apsūdzībām izvarošanā. Runa ir par 2009.gada jūnijā notikušo incidentu starp futbolistu un bijušo amerikāņu modeli Ketrīnu Majorgu, kura apgalvo, ka portugālis viņu 2009.gada 13.jūnijā izvaroja Lasvegasas viesnīcas luksusu numurā.

"Juventus" šosezon Itālijas čempionātā astoņās spēlēs guvusi maksimāli iespējamos 24 punktus un ir pārliecinoša turnīra līdere, tuvāko sekotāju, septiņas cīņas aizvadījušo "Napoli", apsteidzot par deviņiem punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu