“Progresīvie”: Jaunai partijai tas ir pozitīvs rezultāts (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Premjera amata kandidāts, partijas valdes priekšsēdētājs Roberts Putnis piedalās preses pasākumā, kurā politiskā partija "Progresīvie" iepazīstina ar savu Ministru kabineta piedāvājumu, Ministru prezidenta amata kandidātu un priekšvēlēšanu 4000 zīmju programmu.
Premjera amata kandidāts, partijas valdes priekšsēdētājs Roberts Putnis piedalās preses pasākumā, kurā politiskā partija "Progresīvie" iepazīstina ar savu Ministru kabineta piedāvājumu, Ministru prezidenta amata kandidātu un priekšvēlēšanu 4000 zīmju programmu. Foto: Paula Čurkste/LETA

Jaunai partijai tas ir pozitīvs rezultāts, par partijas “Progresīvie” rezultātiem 13. Saeimas vēlēšanās sarunā ar Latvijas Televīzijas raidījumu “Rīta Panorāma” izteicās politiskā spēka līderi Roberts Putnis.

Kā ziņots, “Progresīvie” vēlēšanās ieguva 2,59% balsu, tādējādi nepārvarot 5% barjeru iekļūšanai Saeimā.

“Būtu bijuši priecīgi, ja būtu ievēlēti,” norādīja Putnis.

Tajā pat laikā viņš uzsvēra, ka partijā ir liels gandarījums par saņemto atbalstu.

Savukārt atbildot uz jautājumu par koalīcijas veidošanu jaunajā Saeimā, Putnis pauda viedokli, ka tas būšot sarežģīts process.

Viņš neuzskata, ka partijām būšot ļoti grūti vienoties par valdības izveidošanu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu