Nurmagomedovs uzveic skandalozo Makgregoru un sarīko grautiņu (16)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Konors Makgregors un Habibs Nurmagomedovs
Konors Makgregors un Habibs Nurmagomedovs Foto: Reuters/LETA

Krievijas cīkstonis Habibs Nurmagomedovs sestdien Lasvegasā "Ultimate Fighting Championship 229" šovā pieveica skandalozo īru Konoru Makgregoru, pēcāk sarīkojot arī ievērojamas nekārtības.

Jau pirms cīņas par favorītu tika uzskatīts tieši Nurmagomedovs, kurš savu pārākumu demonstrēja arī ringā, nosūtot pretinieku uz ringa grīdas jau pirmajā raundā. Izšķirošais brīdis pienāca ceturtajā raundā, kad viņš uzvaru nodrošināja ar žņaugšanas paņēmienu.

Uzvara šajā duelī Nurmagomedovam ļāva saglabāt UFC čempiontitulu vieglajā svarā.

Tiesa, uzreiz pēc uzvaras Nurmagomedovs nespēja nomierināties un izlēca no ringa, uzsākot kautiņu ar Makgegora komandas biedra pārstāvi. Tikmēr krievu cīkstoņa komanda metās uzbrukumā īram. Pēcāk apsargiem gan izdevās ieviest kārtību, bet Nurmagomedovam čempiona josta ringā netika pasniegta, lai neizprovocētu vēl lielākas nekārtības.

Savas karjeras laikā Nurmagomedovs tagad izcīnījis uzvaras visās 27 cīņās, tostarp 11 panākumi gūti UFC ietvaros.

Tikmēr Makgregoram šī bija pirmā jauktās cīņas mākslas (MMA) kopš 2016.gada novembra. Tiesa, pērn viņš aizvadīja ļoti ienesīgu boksa cīņu pret slaveno amerikāni Floidu Meivezeru. Savas karjeras laikā īrs guvis 21 uzvaru 25 cīņās.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu