No partiju apvienības "Attīstībai/Par!" 13.Saeimā visvairāk vietu ieguvuši "Kustības Par" pārstāvji (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Apvienības "Attīstībai/Par!" līdzpriekšsēdētājs Daniels Pavļuts piedalās preses konferencē, kurā informē par apvienības izstrādāto elektrības obligātā iepirkuma komponentes likvidēšanas plānu un skaidrot tā ieviešanas aspektus.
Apvienības "Attīstībai/Par!" līdzpriekšsēdētājs Daniels Pavļuts piedalās preses konferencē, kurā informē par apvienības izstrādāto elektrības obligātā iepirkuma komponentes likvidēšanas plānu un skaidrot tā ieviešanas aspektus. Foto: Evija Trifanova/LETA

No partiju apvienības "Attīstībai/Par!" 13.Saeimā visvairāk vietu ieguvuši "Kustības Par" pārstāvji, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) informācija.

Šā gada sākumā trīs partijas - "Latvijas Attīstībai", "Kustība Par" un "Izaugsme" - lēma apvienot spēkus 13.Saeimas vēlēšanās un tajās kandidēja kā partiju apvienība "Attīstībai/Par!".

Kopumā partiju apvienība 13.Saeimas vēlēšanās ieguvusi 13 deputātu vietas.

Pēc CVK datiem, nākamajā Saeimā darbosies seši "Kustības Par" pārstāvji - Daniels Pavļuts, Marija Golubeva, Vita Anda Tērauda, Mārtiņš Staķis, Ilmārs Dūrītis un Inese Voika.

Savukārt no "Latvijas Attīstībai" 13.Saeimā iekļuvuši Juris Pūce, Mārtiņš Bondars, Artūrs Toms Plešs un Inese Ikstena.

Partiju "Izaugsme" nākamajā Saeimā pārstāvēs Andris Skride.

Tāpat partiju apvienību "Attīstībai/Par!" nākamajā Saeimā pārstāvēs pie iepriekšminētajām trim partijām nepiederošie Artis Pabriks un Dace Rukšāne-Ščipčinska.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu