Laikraksts: Talantīgais "Bayern" futbolists Ontužāns grib spēlēt Latvijas izlasē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fcbayern.com

Vācijā dzīvojošais latviešu pussargs Daniels Ontužāns grib spēlēt Latvijas futbola izlasē, atsaucoties uz valstsvienības galveno treneri Miksu Pātelainenu, vēsta laikraksts "Diena".

Pašlaik 18 gadus vecais Ontužāns no U-11 vecuma grupas ir Vācijas granda Minhenes "Bayern" sistēmā. Šovasar "Bayern" ar Ontužānu parakstīja trīs gadu līgumu.

Iepriekšējā sezonā Ontužānam nācās cīnīties ar savainojumu, tāpēc Vācijas U-19 bundeslīgā viņš aizvadīja vien četras spēles.

"Viņš grib spēlēt mūzu izlasē. Tagad viņš jau atsācis trenēties, turklāt ik pa laikam trenējas ar "Bayern" galveno komandu," laikraksts citē Pātelainena teikto.

Pātelainens Ontužānu vēlējies izsaukt jau uz UEFA Nāciju līgas septembra spēlēm, taču pussargs vēl nebija atsācis treniņus.

Bijušais Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis vasarā bija ticies ar futbolista tēvu, kurš paudis, ka dēls ir gatavs pārstāvēt Latvijas izlasi, lai gan iepriekš tika ziņots, ka viņš cer iekļūt Vācijas valstsvienībā.

Ontužāns ir spēlējis Vācijas U-16 izlasē, bet Latvijas jaunatnes izlasēs nav piedalījies.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu