Iluzionistu nakts ballītes stils: spoži un eleganti

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ar vērienu tika aizvadīts starptautiskais iluzionistu konkurss “Magic Mania Gold”. Šogad galveno balvu kategorijā “Skatuves triki” ieguva Tsai-Chin Cheng no Taivānas, savukārt balva kategorijā “Stand up mikromaģija” ceļos uz Kubu, kuru izcīnīja iluzionists Ernesto Planas.

Pasākumu “Olympic Voodoo Casino” apmeklēja tādas sabiedrībā zināmas personības kā TV raidījumu vadītāja Lelde Ceriņa ar vīru Aivi Ceriņu, TV personība Renārs Zeltiņš ar sievu Ievu Kohu-Zeltiņu, duets “Dvīnes” (Anastasija un Katrīne Drozdovičas), dziedātāja Olga Rajecka, “Grand Palace Hotel Rīga” vadītājs Bernhards Loevs ar sievu Svetlanu Loevu, dziedātājs Sergejs Jēgers, žurnāliste Ieva Adamss, aktrise Evija Skulte un citi.

Skaties viesu stilu:

Foto: publicitātes
Foto: publicitātes
Foto: publicitātes
Foto: publicitātes
Foto: publicitātes

Šogad konkursā piedalījās 10 jau iepriekš atzīti iluzionisti no visas pasaules – Brazīlijas, Kubas, Taivānas, Krievijas, Vācijas, Itālijas, Lietuvas un Igaunijas, kopskaitā 8 valstīm. Maģiskā gaisotnē konkursa žūrija un apmeklētāji tika pārsteigti ar augstākās klases trikiem un humora piepildītiem priekšnesumiem, iesaistot arī pasākuma viesus. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu