Nurmagomedova menedžeris: UFC vienmēr bijis tikai viens karalis

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Habibs Nurmagomedovs (no kreisās)
Habibs Nurmagomedovs (no kreisās) Foto: AP/LETA

Līdz šim nepārspētā krievu jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstoņa Habiba Nurmagomedova menedžeris Ali Abdels-Azizs izteicies, ka UFC karalis ir bijis tikai viens un tas ir viņa pārstāvis. 

Pagājušās nedēļas nogalē Lasvegasā "UFC 229" turnīrā Nurmagomedovs ceturtajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu pieveica skandalozo īru Konoru Makgregoru, izcīnot 27. uzvaru tikpat aizvadītajās cīņās. Pēc tās Krievijas sportists izraisīja nekārtības, uzbrūkot Makgregora komandas personāla pārstāvim. 

"Jau no paša sākuma UFC nav bijuši divi karaļi, bijis tikai viens," preses konferencē teica Ali Abdels-Azizs. "Vēlos apsveikt savu brāli Habibu, nepārspējamo karali!"

Tieši 30 gadus vecais Nurmagomedovs tika uzskatīts par šīs cīņas favorītu, un ringā viņš to apliecināja.

"Līdzjutēji varēja izbaudīt vienreizēju šovu, redzēja lielisku cīņu. Vēlos arī atvainoties Nevadas štata sporta komisijai un štata gubernatoram. Tāpat gribu pateikties Lasvegasas policijai un drošības dienestam, viņi savus pienākumus pildīja nevainojami," sacīja Nurmagomedova menedžeris. 

Pats Nurmagomedovs vēl pirms cīņas pauda neizpratni, kāpēc cilvēki neatbalsta viņu, bet gan Makgregoru. Atklātajā treniņā viņš sacīja, ka pēc dueļa viss apgriezīsies kājām gaisā un ļaudis šajā sakarā mainīs savas domas. 

"Domāju, tagad ir skaidrs, kurš ir UFC skatītāju simpātija," teica Ali Abdels-Azizs.

Savas karjeras laikā Nurmagomedovs tagad izcīnījis uzvaras visās 27 cīņās, tostarp 11 panākumi gūti UFC ietvaros.

Tikmēr 30 gadus vecajam Makgregoram šī bija pirmā MMA cīņa kopš 2016. gada novembra. Tiesa, pērn viņš aizvadīja ļoti ienesīgu boksa cīņu pret slaveno amerikāni Floidu Meivezeru. Savas karjeras laikā īrs guvis 21 uzvaru 25 cīņās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu