Rudenīgi salāti ar paipalu olām un baravikām

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos

Linda Vilmansone-Virbule piedāvā ne vien vizuāli košu un iekārojamu, bet arī garšīgu ēdienu.

Nepieciešamās sastāvdaļas salātiem

400 g riekstu ķirbja, 50 ml sezama eļļas, 70 g rukolas, 50 g parmezāna siera, 300 g baraviku (vai citas sēnes pēc tavas izvēles), 50 g ciedru riekstu, 10 paipalu olas.

Pagatavošana

  • Riekstu ķirbi sagriež daivās un nomizo. Apsāla, liek dziļā pannā vai katlā un sautē nelielā ūdens daudzumā 15 minūtes.
  • Sēnes sagriež gareniski plānās šķēlītēs un apcep karstā sezama eļļā zeltainas no abām pusēm.
  • Uz sausas pannas lēni apgrauzdē ciedru riekstus.
  • Paipalu olas novāra 3 minūtes karstā ūdenī.
  • Šķīvī izkārto rukolu, pāri kārto ķirbja šķēlītes, pārrīvē parmezāna sieru, izkārto sēnes, uz pusēm pārgrieztas paipalu oliņas un pārber ar riekstiem.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu