Mainās Jelgavas muzeju un torņa darba laiks

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jelgavas pilsētas pašvaldības arhīvs

No oktobra mainīts darba laiks Jelgavas Svētās Trīsvienības baznīcas tornim, Ģederta Eliasa Jelgavas Vēstures un mākslas muzejam, Ādolfa Alunāna memoriālajam muzejam un Latvijas Dzelzceļa vēstures muzeja Jelgavas ekspozīcijai, bet Jelgavas pils muzejs no 1. oktobra uz remontdarbu laiku ir slēgts.

Ziemas sezonā – no 1. oktobra līdz 30. aprīlim – torņa skatu laukums, izstāžu zāle un Tūrisma informācijas centrs strādās pirmdienās no pulksten 10 līdz 18, otrdienās, trešdienās, ceturtdienās – no 10 līdz 21, piektdienās un sestdienās – no pulksten 10 līdz 22, svētdienās – no pulksten 11 līdz 18. Torņa vēstures ekspozīcijas pirmdienās – slēgtas, otrdienās, trešdienās, ceturtdienās un piektdienās tās būs atvērtas no pulksten 10 līdz 18, svētdienās – no pulksten 11 līdz 18.

Ģ. Eliasa Jelgavas Vēstures un mākslas muzejs pirmdienās apmeklētājiem līdz 30. aprīlim ir slēgts, bet no otrdienas līdz svētdienai apmeklētājus gaida no pulksten 10 līdz 17. Arī Ā. Alunāna memoriālais muzejs pirmdienās ir slēgts, bet no otrdienas līdz svētdienai atvērts no pulksten 10 līdz 18, ar pusdienas pārtraukumu no pulksten 13 līdz 14.    

Latvijas Dzelzceļa vēstures muzeja Jelgavas ekspozīcija ziemas sezonā svētdienās, pirmdienās un otrdienās ir slēgta, trešdienās interesentus gaidīs no pulksten 10 līdz 17, ceturtdienās no pulksten 11 līdz 19, piektdienās un sestdienās – no pulksten 10 līdz 17.

Jelgavas pils muzejs no 1. oktobra ir apmeklētājiem slēgts. Pils muzejā norit sagatavošanās darbi, lai jau drīzumā šeit sāktos remontdarbi. Šobrīd nav zināms, cik ilgi muzejs būs slēgts, taču tūristiem un citiem interesentiem iespējams apmeklēt Jelgavas pili un apskatīties izstādes aula foajē. Tāpat līdz 31. oktobrim interesentiem ir iespēja apmeklēt Kurzemes hercogu kapenes katru dienu no pulksten 9 līdz 17. No 1. novembra kapenes būs slēgtas.

 Atbraukt, iepazīt, iemīlēt – aicina Jelgava!

Informācija sagatavota Jelgavas pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību pārvaldē

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu