Trīs vilinošas komerctelpas Klusajā centrā, ko šobrīd ir iespēja iegādāties

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Rīgas Kluso centru jeb rajonu starp Marijas, Matīsa, Hanzas ielu un Rīgas pilsētas kanālu ir iecienījuši ne vien mūsu pašu tautieši, bet arī ārzemnieki. Šī apkaime saistās ar ekskluzīviem, augstas klases dzīvokļiem, gaumīgiem restorāniem un bāriem, kā arī šikām biroja telpām. Ja esi ieplānojis savu uzņēmējdarbību veikt prestižajā centra rajonā, nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv uzmeklējis trīs vilinošas komercplatības, kas šobrīd ir pārdošanā.

Nelielas, taču šarmantas telpas Rūpniecības ielā

40,6 kvadrātmetrus nelielās telpas atrodas Rūpniecības ielā 11, un tās izvietotas vēsturiskas jūgendstila ēkas pirmajā stāvā, kas šo vietu padara pievilcīgu, piemēram, kafejnīcas vai krodziņa izveidei. Lai gan platība nav visai liela, telpu izvietojums ir pārdomāts un ērts. Plašuma sajūtu rada balto toņu izmantošana interjerā, kā arī lielie fasādes logi. Apskati šarmantās telpas!

Foto: city24.lv

Grezns komercobjekts Ausekļa ielā

Ausekļa ielā 5 ir iespēja iegādāties 229 kvadrātmetrus lielu komercobjektu, kas izvietots skaistā, renovētā ēkā. Ņemot vērā, ka telpām ir lieli skatlogi, augstie griesti un grezns interjers, tajās lieliski iederētos restorāns, ekskluzīvs veikals vai varbūt kāds skaistumkopšanas salons. Kā papildu priekšrocība jāmin tas, ka komercobjekts atrodas nama pirmajā stāvā un pastāv iespēja iegādāties arī blakus esošās telpas 136,4 un 121 kvadrātmetra platībā. Apskati grezno komercobjektu!

Foto: city24.lv

Pievilcīgas telpas ar divām ieejām

Arī šīs 123,1 kvadrātmetrus plašās komerctelpas atrodas Ausekļa ielā – renovētā jūgendstila mājā. To plānojums paredz lielu galveno telpu, kabinetu, gaiteni, sanmezglu un vairākas palīgtelpas. Tā kā šeit ir divas ieejas, arī logi vērsti uz divām pusēm – iekšpagalmu un ielu. Ēkai ir diennakts apsardze, video novērošana un kodu atslēga pie ieejas durvīm, kas telpas padara ārkārtīgi drošas. Tāpat jāuzteic īpašuma teritorija, kas ir ir labiekārtota un bruģēta. Apskati pievilcīgās telpas!

Foto: city24.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu