Nissan dīleris Norde kļūst arī par Renault un Dacia izplatītāju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Divās desmitgadēs par vienu no spēcīgākajiem un veiksmīgākajiem automašīnu tirdzniecības un pēcpārdošanas apkalpošanas uzņēmumiem izaugušais Norde no oktobra paplašina piedāvājumu, kļūstot par oficiālo Renault un Dacia autokoncerna pārstāvi Latvijā. Norde 2017. finanšu gadā tika atzīts par labāko Nissan pārdošanas dīleri Baltijā.

Līdz ar tiesībām izplatīt Renault un Dacia zīmola automašīnas Norde piedāvājums kļuvis ievērojami bagātīgāks.

Iegādājoties jaunu Renault automašīnu Norde autocentrā, tiek nodrošināta piecu gadu garantija, turklāt garantijas laikā automašīnu apkopes ir bez papildu maksas. 

Automašīnu industrija piedzīvo nemitīgas pārmaiņas. Arvien svarīgāka kļūst vides aizsardzības tēma, satiksmes problēmu risināšana, parādās jauni patērētāju ieradumi, popularitāti gūst automašīnu koplietošana un dažādas citas izmaiņas.

Lai spētu saglabāt patērētāju mīlestību, Renault turpina attīstīt savu piedāvājumu, radot jaunus risinājumus, kas apmierina globalizētās pasaules vajadzības.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu