Andris Kivičs pēc neiekļūšanas Saeimā apsver iespēju neturpināt darbību "KPV LV" (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša/LETA

​Atbilstoši jaunākajiem rezultātiem "Saskaņa" nākamajā parlamentā iegūs 23 deputātu vietas, "KPV LV" un JKP - pa 16, "Attīstībai/Par" un "Visu Latvijai"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK - pa 13, Zaļo un zemnieku savienība - 11, bet "Jaunā Vienotība" - 8 deputātu vietas. ​Lai gan partijai "KPV LV" vēlēšanās ir gājis labi, to pašu nevar teikt par tās biedru, dziedātāju un TV personību Andri Kiviču (41), kurš pēc 6. oktobra 13. Saeimas vēlēšanām daudzo svītrojumu dēļ sācis prātot par savu nākotni politikā.

“Mīļie draugi! Es neesmu iekļuvis Saeimā, jo ar 4307 svītrojumiem es esmu vissvītrotākais "KPV LV" cilvēks. Bet esmu arī piektais atbalstītākais. Paldies par atbalstu un piedzīvojumu. Zinu, ka devu lielu pienesumu revolūcijai, taču skaitļi ir skaitļi. Un paldies par 5889 plusiem. [..] Un tagad ir jautājums - ja 4307 it kā savējie, šīs partijas idejas atbalstītāji (nevis politiskie konkurenti) nevēlas tevi redzēt Saeimā, vai ir jāpaliek šīs partijas rindās? Mīļie draugi, tā ir puse arēnas Rīga! Bet 5889 grib, lai tomēr darbojos. Ko darīt? Tāda 50/50 sajūta,” sociālajā tīklā “Facebook” paziņoja Kivičs.

Viņu komentāros steiguši uzmundrināt draugi un paziņas. “Ko tu ņemies! Ja tavā sirdī ir "KPV LV", tad tādas domas pat nevar pieļaut! Ja nav, tad jāiet prom... Viss “ap tu ju”. Bet neķer kreņķus par mīnusiem un nekāp debesīs dēļ plusiem. Redzi! Tev viss ir balansā, tad nu ņem pretim un priecājies,” komentē Mārcis Judzis.

Viedoklis par notikušo ir arī Anijai Virgai: “Saprotu, Andri, un varu pat iedomāties, kāpēc šie daudzie mīnusi bija... domāju - "pagātnes" dēļ. Lielai daļai mūsu cilvēku ļoti patīk dzeltenās preses stāstiņi, un citu cilvēku dzīvi viņi "pārzina" labāk par savējo. Un citu kļūdas nepiedod (jo pašiem "kļūdu nav"). Tādas manas pārdomas. Bet man pašai personīgi patika, un uzskatu, ka tas bija drosmīgi un pareizi tev iet politikā.”

“Piekrītu Anijai Virgai. Kaut kad sen atpakaļ par tevi bija raksti... arī es nācu uz “Rampas ugunīm” ar nelielu skepsīti... bet tavs profesionālisms patīkami pārsteidza. Secinājums - ceturtā vara ir nozīmīgs instruments. Bet no manis bija +,” tā Lolita Neimane.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu