Noskaties jaunās pašmāju grupas "Bad Habits" klipu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Bad Habits "Black Hawk"
Bad Habits "Black Hawk" Foto: kadrs no video

Sestdien, 7. oktobrī T6/8 Coffee & Shop vietā, kur veikala īpašnieks Kristaps Štokmanis arī ierūcināja savus „Harley Davidson” motociklus, tika atklāts grupas „Bad Habits” singla „Black Hawk” videoklips, kas tapis sadarbībā ar jaundibināto radošo apvienību "BM Production" (dibinātāji - Ieva Florence un Oskars Vīksne). Noskaties video! 

„Mēs esam pateicīgi katram, kurš ieradās un pagodināja mūs ar savu klātbūtni. Īpašs Paldies Aināram Virgam par to, ka mēroja tālu ceļu no Liepājas, lai būtu ar mums. Arī mūsu teātra kolēģiem, kuri izbrīvēja laiku pirms un pēc izrādēm. Sirsnīgs Paldies T6/8 Coffee&Shop īpašniekam Kristapam Štokmanim par iesaistīšanos un norises vietu, kur pasākuma laikā varēja aplūkot jaunāko rudens uz ziemas jaku un apavu kolekciju, kā arī vairāk uzzināt par iespēju noīrēt Harley Davidson motociklus. Paldies grupai „Bad Habits” par sajūtām bagāto koncertu un uzticēšanos mums," tā klipa veidotāji.

Noskaties video!

Pasākuma norises laikā varēja baudīt arī „Bad Habits” uzstāšanos ar dziesmām no topošā albuma. 

Aplūko foto no saviesīgās prezentācijas! 

"Dziesmas vēstījums ir par to, ka mums katram reiz ir neveiksmīga diena, pēc kuras vienmēr ir izvēle to turpināt vai tapt brīvam. Ieraksts tapis ar “Bad Habits” grupas draugu Rolanda Sīpola, Mārtiņa Lejas palīdzību un Aināra Virgas svētību un līdzdalību," piebilst grupa, kas spēlē kopā kopš 2015. gada. 

“Spēlējot vidē, kur cilvēkiem novērojami daudz un dažādi, tostarp slikti, ieradumi, nolēmām mūsu grupu nodēvēt tieši par godu tam. Katru reizi spēlējot kopā, mēs izbaudām, jo esam priecīgi, ka varam spēlēt mūziku, kas mums ir sirdij tuva, kā piemēram - Džonijs Kešs, Toms Veitss, AC/DC u.c.," teikts grupas preses paziņojumā. "Ja kāds jautā, kādā mūzikas stilā mēs spēlējam, uz to nekad īsti nav atbildes, jo solists var spēlēt kantri, kamēr ģitārists piespēlēs blūza partijas un bundzinieks - skiflu.”

Grupas sastāvā: Jānis Līde - Elektriskā ģitāra/bass; Normans Bārbals - sitamie instrumenti; Mārtiņš Balodis - vokāls/ģitāra.

Klipa operators un montāžas režisors - Helmuts Jaunzems - Pētersons. Klipā piedalās: Ainārs Virga, Mārtiņš Balodis, Jānis Līde, Normans Bārbals, Ieva Florence, Oskars Vīksne, Rūta Hasnere, Toms Veličko, Kaspars Breidaks, Sanda Dejus, Rihards Sniegs, Marģers Majors, Ģirts Ķesteris, Ulla Zirne, Ralfs Eilands, Mārtiņš Velps, Raivis Mediss, Kristiāna Magreca, Pauls Iklāvs, Amors.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu