Krišjānis Rēdlihs noslēdz divvirzienu līgumu ar "Kuņluņ Red Star"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Pieredzējušais hokeja aizsargs Krišjānis Rēdlihs noslēdzis divvirzienu līgumu ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Pekinas "Kuņluņ Red Star", ziņo turnīra rīkotāji.

(Papildināts viss teksts.)

Līgums ar 37 gadus veco Rēdlihu noslēgts uz divām sezonām, taču viņam vieta galvenajā komandā nav garantēta, jo divvirzienu līguma dēļ viņš var tikt nosūtīts arī uz vienības fārmklubu.

Rēdlihs šo sezonu iesāka Latvijas vienībā Rīgas "Kurbads", kur piecās spēlēs viņš guva divus vārtus un atdeva četras rezultatīvas piespēles.

Rēdliham pirms šīs sezonas beidzās līgums ar KHL vienību Rīgas "Dinamo". Viņš pagājušajā sezonā KHL čempionātā aizvadīja 39 spēles, kuru laikā guva vienus vārtus un veica astoņas rezultatīvas piespēles.

Kopumā šajā turnīrā viņa kontā 449 spēles, 37 vārti un 99 rezultatīvas piespēles, kā arī negatīvs lietderības koeficients -13. Rēdlihs līdz šim KHL bija spēlējis tikai "Dinamo" rindās, bet trijās sezonās bija kapteiņa asistents.

Pagājušajā sezonā Rēdlihs vienreiz saņēma nedēļas labākā aizsarga apbalvojumu, bet 2011./12. gada sezonā viņš tika nosaukts par KHL džentlmeni uz ledus.

Rēdlihs Latvijas izlases sastāvā piedalījies deviņos pasaules čempionātos un olimpiskajās spēlēs Turīnā, Vankūverā un Sočos.

Rēdlihs ir spēlējis arī Latvijas U-18 izlasē, bet 2002.gadā viņu Nacionālās hokeja līgas (NHL) draftā izraudzījās Ņūdžersijas "Devils" komanda ar 154.numuru. Latvijas hokejists četras sezonās cīnījās par vietu NHL, pārstāvot Amerikas Hokeja līgas (AHL) klubu Olbanī "River Rats", tomēr NHL nevienu spēli tā arī neaizvadīja.

Savukārt Kuņluņ Red Star" komandas prezidents ir latvietis Raitis Pilsētnieks, kurš šajā amatā stājās pērn.

Šo vienību pagājušajā sezonā pārstāvēja Latvijas aizsargs Artūrs Kulda, kurš šobrīd spēlē Čerepovecas "Severstaļ" vienībā.

Turnīra tabulā Pekinas klubs ir desmitajā vietā Austrumu konferencē, 14 spēlēs sakrājot 12 punktus un izcīnot piecas uzvaras, kamēr deviņos mačos nācies atzīt pretinieku pārākumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu