Ostapenko: Pieļāvu pārāk daudz nepiespiesto kļūdu (1)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: AHN YOUNG-JOON/TT NYHETSBYRÅN

Pretiniece spēlēja augstā līmenī, tomēr galvenais zaudējuma iemesls bija pašas pieļautās nepiespiestās kļūdas, pēc pirmdien Honkongas WTA "International" sērijas turnīra pirmajā kārtā piedzīvotās neveiksmes atzina Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko.

Ostapenko, kura pasaules rangā atrodas 18.vietā, bet turnīrā bija izlikta ar trešo numuru, ar rezultātu 7-5, 3-6, 2-6 zaudēja slovākietei Kristīnai Kučovai, kura pasaules rangā atrodama vien 317.vietā. Jāpiebilst, ka Kučova pirmo reizi vairāk kā gada laikā pārvarēja kāda WTA turnīra pirmo kārtu.

"Šodien viņa [Kučova] spēlēja ļoti augstā līmenī, bet, protams, es neaizvadīju savu labāko maču, jo pieļāvu ļoti daudz nepiespiestās kļūdas," pēc mača atzina Ostapenko.

Latvijas tenisiste tāpat pauda neapmierinātību ar notikušo spēles pēdējā geimā, kad kļūdījās galvenais tiesnesis, Kučovai ieskaitot punktu izspēlē, kurā viņa bumbiņu izsita krietni ārpus laukuma. Ostapenko tobrīd jau bija beigušās iespējas pieprasīt videoatkārtojumu, bet pēc tam viņa jau nākamajā izspēlē zaudēja visu maču.

"Tenisā dažreiz viena izspēle var izšķirt visa mača iznākumu. Tā bumbiņa bija krietni ārpus laukuma, tāpēc biju pārsteigta, ka tiesnesis paziņoja, ka sitiens bijis iekšā. Diemžēl man bija beigušās iespējas paņemt videoatkārtojumu, tāpēc neko nevarēju izdarīt," pikta pēc spēles bija Ostapenko.

Par dalību šajā turnīrā Latvijas tenisiste nopelnījusi vienu WTA ranga punktu.

Ostapenko šonedēļ zaudēja Latvijas pirmās raketes godu, par kuru tagad kļuvusi Anastasija Sevastova, jo viņa pasaules rangā atrodas 12.vietā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu