Gobzems paziņo, ka ir "nopietns premjera kandidāts" (10)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Partijas "KPV LV" premjera amata kandidāts, advokāts Aldis Gobzems
Partijas "KPV LV" premjera amata kandidāts, advokāts Aldis Gobzems Foto: Evija Trifanova/LETA

"Kopš vēlēšanu rezultātu paziņošanas esmu nopietns premjerministra amata kandidāts, kuram ir jārīkojas kā paraugam sabiedrības priekšā un jāprot stāvēt pāri emocijām un personiskām interesēm, "tā otrdienas rītā intervijā Latvijas Radio paziņoja KPV LV premjera amata kandidāts Aldis Gobzems.

Gobzems solījās mainīt attieksmi arī pret medijiem. "Neskatoties ne uz kādām savstarpējām attiecībām, ikviens tiek laipni gaidīts. Esmu gatavs atbildēt uz visiem jautājumiem," teica Gobzems.

Jaunā konservatīvā partija (JKP) informējusi, ka plkst.11.30 savā birojā tiksies ar "KPV LV".

Arī "KPV LV" esot "diezgan raits" plāns, kurās dienās un ar kurām partijām tikties, aģentūrai LETA pastāstīja politiskā spēka līdzpriekšsēdētāja Linda Liepiņa. Viņa gan šo plānu neatklāja, norādot, ka partija nevēlas, lai valdība tiktu veidota medijos un ar mediju starpniecību. Ja būs nepieciešams, pēc tikšanām tiks sniegta attiecīgā informācija, viņa sacīja.

Prioritāti jāvienojas nevis par amatiem, bet darāmajiem darbiem, uzsvēra partijas līdzpriekšsēdētāja, norādot, ka politiskais spēks savas prioritātes ir nosaucis priekšvēlēšanu programmās.

Pirmdien notika arī politiskā spēka valdes tikšanās ar 13.Saeimā no "KPV LV" saraksta ievēlētājiem deputātiem.

"KPV LV" premjera amata kandidāts Aldis Gobzems aģentūrai LETA pauda, ka tautas vēlme ir skaidra - dot mandātu valdību veidot tām divām vispopulārākajām partijām, kurām to ir iespēja praktiski izdarīt. No Gobzema teiktā izrietēja, ka runa ir par "KPV LV" un Jauno konservatīvo partiju. Bordāns no savas puses norādīja, ka pagaidām nepaudīs "jā" vai "nē" šādai iespējai. Pārējie politiskie spēki pagaidām norāda, ka veidot blokus pašlaik nevajadzētu.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu